22

Анонимен

преди 2 години

Кадиев е поредният червен милионер. Фирмите на жена му изнасят евтиния ток от АЕЦ. Дългия инкасатор го уреди с лиценз, когато беше енергиен министър.Повръща ми се от такива!

21

Тази приказка

преди 2 години

в прочита на БСП сме я чели вече - доходи по 3 долара на месец, заменки които ликвидираха черноморието и планините и повсеместна корупция и партийни другари навсякъде. Не ми се чете пак.

20

Анонимен

преди 2 години

Колкото пъти сте се опитвали да разкажете левята си приказка, толкова пъти сте фалирали държавата. Но нека, след като паметта на народа е къса е редно отново да се опари.

19

Totenkopf

преди 2 години

Точно пък тоя дето е крачеща еманация на думата корупция, жена му има фирми, които купуват ток от аеца и ги препродават в чужбина за 500 млн на година да ми говори! Отврат!

18

Анонимен

преди 2 години

браво Кадиев - до всеки селянин - ***, до всяка овца - селянин, за всеки гражданин - по две

17

анонимен

преди 2 години

Няма лево,няма десно.Всичко във л"ното пресно.ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.НЕ ОБЩЕСТВЕНИЯ,А ЛИЧНИЯ.ДА СЕ СПУКАШ ОТ СМЯХ ,КАТО ГИ СЛУШАШ ПО МЕДИИТЕ.

16

Пурко

преди 2 години

Знаем точно за кои ДругарЕ ще е валидна тази приказка. Благодаря. Не ми е до приказки.

15

Анонимен

преди 2 години

И какво ще разказва? За Народния съд, за концлагерите, за празните магазини, да това, че за един виц заминаваш за Белене, са откритите листове ако искаш да идеш в Петрич, за това, че само ако си член на БКП можеш да се издигнеш в службата, за доностиците, дето си вадеха хляба с доноси. КРАЙ НЯМА! Заврете си левите идеи където слънче не изгрява.

14

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за тях,гласува за тяхното щастливо социалистическо бъдеще.Корнелий техноимпексов е голям въжеиграч,според интереса.От сдс в бсп скок подскок.А горкият и мъж уреди за 30 бона заплатка в Лукойл.Живи да ги ожалиш!

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам каква лява приказка ще радказвате ПАК, ама знам,че ще разкажете играта на целия народ, сомо да докопате властта...

12

Анонимен

преди 2 години

прав е човека - народе - гласувайте за нашите кандидати - за нашето щастливо социалиситическо бъдеще

11

моч

преди 2 години

Другарю мастит капиталист Кадиев , на кого ги разказвате тези приказки за "лявата приказка"??? Всички ние сме я изживели няколко пъти и до болка я знаем тази "лява приказка" , която разказва играта на България и винаги завършва с грабеж , фалит и национална катастрофа !!!!

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Лявата бузлуджанска приказка сме я слушали цели 45 г., а вече и 30 год. след това така че знаем наизуст какво могат да ни кажат другарете и товарищите, занаем я и визията им, познаваме и обещатанията за светло бъдеще и реториката която прелива от пусто в празно, говори ни много без да казва нищо съществено и словоблудства с димите и речта ... !!!

9

?

преди 2 години

Любопитенсъм как атази приказка ще се съчетае с милионерското лоби в Партията.Та те всички до един са крупни капиталисти и говорят приказки за благоденствие.Приказка не знам но че ще разкажат играта на българския народ съм сигурен

8

да ама не

преди 2 години

Тази приказка ни я разказваха Луканов и Жан Виденов ,но беше много страшна .

7

Анонимен

преди 2 години

Левица с банани не ми я фали. Едно време ква левица имашее !!! Девет милиона с леви убеждения. И тез дет ръкопляскаха най силно ставаха шефове на пожарни ама не и на държавата . А ся тва ква левица е ?

6

tc tc tc

преди 2 години

Ха ха ха! Слушайте и дебелейте. Няй-много нова криза да ни докарат, че досега 3 ни бяха малко...

5

Хехе

преди 2 години

Ами то всяко управление на БСП завършва като приказка с главна героиня баба Яга.По-добре да си разказват левите приказки на Позитано,че народа му писна от червени митове и легенди.

4

Анонимен

преди 2 години

а мерси - стига хорър приказки, разказвайте си я на позитано 20 - четирдесет и пет години СТИГА

3

Анонимен

преди 2 години

И банани не само през коледната седмица.