15

L.

преди 2 години

Ще е химична реакция на тишината в главите им.

14

протестъри

преди 2 години

да си върнем любимите стари политици от бсп. без помоща на славчо чалгата, обаче не става. гласувайте за чалгата и сценаристите му.

13

северозапад

преди 2 години

Съгласен съм с румбата левицата няма да е сбор за гласове ,а направо стана сбиротък от провалени и компрометирани политици ,взимайте и дебелата трътка от 21 за да сте в пълен комплект.

12

ПЕНКО

преди 2 години

НАЦИОНАЛНАТА НИ ВАЛУТА Е Л Е В !!!БИ ТРЯБВАЛО ДА СА НАРИЧА: -"Л Е В О В И Ц А -НА Л Е В О В И Ц И Т Е " !!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Много леви партии. Как ли ще разппределят предприятията с робите, където им донасят печелбите.

10

Това ще е

преди 2 години

сбирщина от безгласни букви съгласни с мнението на ***.

9

Анонимен

преди 2 години

Левицата или леваците?

8

Сат Н

преди 2 години

Левицата - това са хората, които защитават методите на Лукашенко. Към тях са и повечето гербаджии + Валерката и Копейкин.

7

123

преди 2 години

Тия червените са пределно ясни: каквото кажат , значи е точно обратното.

6

Анонимен

преди 2 години

с обединение ще ги смажем другари и ще намажем повече от баницата - нека започнем да грдим нашето светло социалистиеско бъдеще сега и след петилетка ще можем да се похвалим с напредъка на просперища България, след още петилетка ще сме задминали Германия

5

Анонимен

преди 2 години

Голяма офанзива от комунистически от..репки да ни надуват главите колко били добри. Айде не на нас тия щото сме ги видяли и купоните на Луканов, и инфлацията на Виденов. Румен да си гледа фонтаните в Плевен и да не се натиска за власт.

4

Случаен минувач

преди 2 години

Румене, в нашия квартал има хубав шадраван. Ела да го осветиш, да пуснеш вътре малко течност. Ти си майстор в тези работи.

3

Samo minavam

преди 2 години

За трети път, се кани да приватизира, Плама Плевен

2

Анонимен

преди 2 години

А защо има 10 комунистически партии, не трябва ли да има 1 комунистическа партия как тъй сте уж с еднакви идеали и убеждения, а сте в различни шайки. Комунисти с идеали ли сте или шайки от разбойници.

1

Калеко Алеко

преди 2 години

Румен Петков-Главътъ пак надигна глас, този който като вътрешен министър си уреждаше срещи на 4 очи с братя Галеви пак изплува от блатото на политическата ни клоака, за да се влее в редиците на другарката Импексова ... явно разчита на старческата деменция на червените бабички които вече са забравили предишните му подвизи и сега ще чертае нови светли хоризонти в политическата си кариера ... !!!