10

Qanon

преди 2 години

90% от болестите идват от неправилно хранене, после идват други от недвижение и от недостатъчно или непълно дишане. Да не говорим за мръсната градска среда, в която живеем. Но... за тези неща сме си виновни самите ние.

9

kolega

преди 2 години

С радост бих я изскъртил мултиплено...

8

Анонимен

преди 2 години

Има ли изследване за ваксините и автоимунните заболявания. Не е минало достатъчно време, затова и няма да участвам лично в експериментите им. Никой не знае за дългосрочните ефекти при напълно здрави, те агитират за хора с хронични заболявания.

7

Анонимен

преди 2 години

Никак. Несъществуващи неща влияят само на главите на някой.

6

Анонимен

преди 2 години

Тя и лекарката, като й гледам лицето, има проблеми с щитовидната

5

Анонимен

преди 2 години

Бяха писали за една рецепта на известна изследователка в областта на онкологията от пресни орехи,семена от карамфил и бял пелин в пропорции приложима срещу патогена рак,а щом ковида въздейства на щитовидна жлеза,а на нея е нужно йодно съдържание,което се съдържа както в солта така в орехите,като повече в пресните и ще пребори както рака така ковида за които тя е обща при заболяването й за тяхното опасно развитие.

4

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Малко се пие в тая държава!Ей ги на! Алкохолиците, дето си направиха беседка пред блока, не спазват никакви мерки, обаче пият денонощно 24/7/365. Няма лято, няма зима. Един не е хванал ковид. На никого не му се е увредила и щитовидката.

3

Анонимен

преди 2 години

Нищо съществено не чух от тази специалистка.Аз страдам от 20 години от хипофункция на щитовидната жлеза и никой не може да ми каже дали да се ваксинирам или не,тъй като това е автоимунно заболяване.

2

Анонимен

преди 2 години

как лечението на ковид 19 влияе на щитовидната жлеза.. Това е като да те застрелят и причината за проблемите ти да е оловно отравяне от куршума...

1

Анонимен

преди 2 години

Еее, не....Ще измислят хиляда болести, повлияващи се от Ковид, само и само да накарат хората да се ваксинират!