7

Анонимен

преди 2 години

Не виждам как водорода ще се развия до степен ад е рентабилен в близко бъдеще. Водорода е силно запалим и се съхранява под много високо налягане, което също оскъпява навлизането му. Като казвам високо налягане, наистина е много високо десетки пъти повече от това на метана.

6

Анонимен

преди 2 години

Водният двигател е измислен още 20 век от Юл Браун, който разделя водата на водород и кислород чрез електролиза и после при работата на двигателя се съединяват двата елемента и се получава пак вода. А самият двигател работи не чрез експлозия в цилиндрите а чрез ИМплозия.

5

Анонимен

преди 2 години

. А борбата срещу въглеродния диоксид е идиотия на квадрат! Пълна безсмислица!//--//ти какво призоваваш да се върнем към въглищата и да продължаваме да дупчим Земята?

4

Анонимен

преди 2 години

Луд умора няма! Зелените ще докарат света до истинска катастрофа, а след подобна катастрофа следва война. Водородът няма кой знае какъв шанс да стане двигател на икономиката. А борбата срещу въглеродния диоксид е идиотия на квадрат! Пълна безсмислица!

3

до 1

преди 2 години

е не така де. те апартчиците в бриксел се возят безплатно и техните коли и самальоти не цапат. те са зилени и си плащат рециклирането на боклюка в бугарищанските ниви. кой за квото е учил баце. а ти познай къде ще почнат да пращат счупените солари и амортизираните перки пълни с цялата менделеева таблица след някоя друга годинка. да живеят другарите от бриксел и зелената им сделка.

2

Анонимен

преди 2 години

Воророда решиха ли проблема с голямото БУМ, БУМ и голямото замърсяване от батериите и материалите за говирвните клетки?

1

пак ли?

преди 2 години

тия глупости ги пишели още преди 50г, водород модород чисти коли без пари се возиш и накрая нищо не стана