105

Дядо Иван

преди 2 години

Сегашните санкции не са достатъчни. Трябва пълен бойкот на Беларус.

104

Анонимен

преди 2 години

Абе дрогаре русофиле, що се пънете като че ли Русия показва мускули? Не виждате ли че се оливат отвсякъде? То не бяха шпионски скандали, тероризъм от Беларус(Беларус, разбирай Русия, Русия, разбирай оня нисичкия и русия).Нека видим след срещата с Байдън! Помня когато Горбачов се срещна с американския президент на четири очи в Рейкявик, след срещата Горбачов изглеждаше като бито куче. Това беше началото на краят за СССР. Да видим сега!

103

Така си е!

преди 2 години

Кавото си дробиш - това сърбаш. _Който си играе с огъня - може да се опари. _Ако бе мирно седело - не би чудо видело.

102

Не, не, не и не!

преди 2 години

Не! Не излезе от Роман Протасевич дори Алексей Навални, който запази достойнство след като бе екстрадиран в Москва от западните си господари. Няма да се получи от Протасевич нов Георги Димитров, обвиняемия в Лайпциг през 1933 г. Да си спомним и безсмъртните думи "Сам съм, други няма!" на Васил Петлешков, предводителя на Априлското въстание в Брацигово. Може ли да става сравнение между този светец на борбите на българите за национално освобождение и едно оръдие на чужди интереси като Протасевич?

101

aa1830

преди 2 години

Може!

100

Анонимен

преди 2 години

Малко бой, ама няма нищо.Следващият път да мисли преди да си подлага *** на чужди служби.

99

Като му гледам

преди 2 години

прическата личи си, че е зомбирано краварско со росоидче, и у нас ги има много, но в Русия няма да виреят такива.

98

Анонимен

преди 2 години

Това си е терористичен акт.

97

Анонимен

преди 2 години

А когато арестуваха асандж, нямаше проблеми.

96

Беларус

преди 2 години

другарко *** Христова ако малко се бяхте разровили и прочетете законите в Беларус щяхте да се информирате точно за смъртното наказание ког е премахнато ,а по лесно и по доходно е направо да препишете това което са ви дали от брюксел и от ам.посолство

95

Анонимен

преди 2 години

Канцлерът Ангела Меркел заяви, че искането на Беларус е "напълно неправдоподобно". Врели-некипели. Белорусия нищо от никого не иска. Белорусия си опече питката и сега се наслаждава на колективнозападния плач. Прибра майданистите в ареста и сега ще ги съди. Този, който иска от Белорусия е колективният запад. Иска същото, което искаше от Русия за берлинския пациент, но ще получи абсолютно същия отговор, какъвто получи от Русия за берлинския пациент.

94

Анонимен

преди 2 години

Протасевич бил казал на пътниците, че се страхува, че ще бъде изправен пред смъртно наказание. Щом се страхува, значи сам осъзнава, че е натворил колкото за смъртно наказание.

93

тъпанар

преди 2 години

Хамас са писали пИсмо на сашаЛисия, че има бомба в сомальота.........пиите само квас др0гаре.

92

от рушки примати

преди 2 години

какво очаквате?

91

БелорусРотФронт

преди 2 години

..може би е бит..може би е измъчван..може би е принуден... Може би е искал за каже друго..Майката на Протасевичната приятелка, даже казва че тя "23 год й си е арестуван"Мост лайкли Льох Навелний ис полит-дет. Да жувее новия Навалец, скрит под кодовото име Простающий.Роман най вероятно виждайки кво направиха с Навалний сам е пратил хамаското тескере за да се кацне вкъщи и признавайки си всичко за явки, участници и пр да поиска прошка от предадените, от обикновенните хора, от летците и пътниците

90

Индиректно

преди 2 години

Ако има война в Беларус, Русия ще действа индиректно (без реални бойни действия извън територията на Беларус) както през Корейската война, в противен случай рискува световна война а никой не е готов за такава война, затова Русия ще свали няколко НАТО-вски самолета над Беларус, а НАТО ще свали няколко самолета на Русия над Беларус и накрая ще седнат и ще се разберат НАТО и Русия, но всичко ще е за сметка на Беларус!

89

до 102 от славянин

преди 2 години

''Аре нахлуйте в Беларус и да видите какво ви очаква! Впрочем, на основата на ДОГОВОР за взаимо-защита, подписан, подпечатан. Аре нахлуйте бе! Пичове, света вече е променен. Що не се опитате да нахлуете в Иран? Щото те пък имат договор с Китай.''Въпросът е какво ще стане когато Китай нахлуе в Русия, той въобще не крие, че земите и от Тихия океан до Урал по право му принадлегат!

88

Анонимен

преди 2 години

Вироса изчезна като главатаря на ГЕРП.

87

Анонимен

преди 2 години

Дано да е бил бит!

86

Анонимен

преди 2 години

ТЪРСЕТЕ ПОМОЩ ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИ ПРАВА!"У НАС"СЕ НАРУШАВАТ ГРУБО ОТ НАЧАЛОТО НА КОМУНИЗМА И ДО СЕГА/основно с камуфлаж/!ОТ АТЕИСТИ И СЕКТАНТИ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА?!НЕ СМЕ ИЗУЧАВАЛИ НАШАТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ-ЗА ВАС ОКОЛО 80год.,ЗА НАС В БГ.ОТ 14-ти в.-НАЧАЛОТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО!ОСТАВАМЕ ДЕЗОРИЕНТИРАНИ РЕЛИГИОЗНО И ДУХОВНО,ТА И ЛЕСНИ"ЖЕРТВИ"ЗА БЕЗБОЖНИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ!ЦЕЛТА Е ОТДАЛЕЧАВАНЕ ОТ БОГА И ДУХОВНА ГИБЕЛ-КАСАЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ,НО ПО РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ! МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА!!!