12

Анонимен

преди 2 години

Даа, свобода за спонсорите на БКП и Резиденти Радев,няма значение какво са правили, важното е да наливат кинти ,че идат избори.

11

Анонимен

преди 2 години

Ех, какви желания, да може да пътува в чужбина обвиняемия.А резервация за Дубай да му направят ли съдиите?

10

Протест!

преди 2 години

Господа съдии не разбрахте че това е наш другар!Свобода за другаря Бобоков

9

Анонимен

преди 2 години

Жената на бобоков била близка с бацко писаха медиите - ще ги оправдаят

8

88

преди 2 години

Няма проблем, Бобоковите ще ги оправдаят. Сегашното правителство пърди в едно гърне с престъпните олигарси!

7

hitko

преди 2 години

Мдааа,.... Съдът намери грешка в производството и събиране на доказателства и пуска под гаранция 2-та мафиоти Байбокови. А може и друг сценарии,..съдията да си направи отвод, ако го е страх. Във всички случаи, вина няма да се открие, а някой кокошкарска история с малко глобичка и така...

6

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

5

Анонимен

преди 2 години

Познай те, ще ги оневинят, особенно при сегашната политическа ситуация.Най-голямата корупция е в съда,казаг о преди години френският послонник."Гнилите ябълки" ако някой си спомня.

4

анонимен

преди 2 години

Ще оправдаем Бобокови, ще върнем Черепа и Цветан Василев в България, братя Галеви също, ще освободим Арабаджиеви и Баневи, всички да си гледат бизнеса! Ще изберем Жан да ни управлява, наесен ще преизберем Радев и Йотова и всичко ще си дойде на мястото!

3

Анонимен

преди 2 години

Спецпрокуратурата в лицето на русенската СпП обвини по-младият брат - Пламен в ОПГ заради намерените при обиска на дома му 50 железни върхове на стрели и копия. Двамата пък са обвинени в ОПГ за хвърляне на отпадъци от акумулатори по територията на страната при положение, че Монбат е предавала тези отпадъци за регенерация на друга фирма?! Вероятно някой близък на премиера бизнесмен е решил да отнеме производството на дваната братя и спецсъдът е натоварен да ги отстрани.

2

анонимен

преди 2 години

Сега държавата е нормална, според вицепрезидента Йотова и ще ги спасим братчетата Бобокови, нищо че са ни заринали с вносни отпадъци! Важно е парички да падат, дори и да живеем в сметище, в каквото превърнаха България!

1

Анонимен

преди 2 години

Хип даже си губи времето съда - НЕВИНЕН !