9

Анонимен

преди 2 години

Когато тиквата дойде на власт, обясняваше колко лош материал е българина и за 10 години нищо не направи по въпроса, пък сега се чуди защо Славчо е на второ място, ама Боко си знае: *** народ- лесно се управлява, резултатите на изборите го и доказаха.

8

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

7

Този "поет"

преди 2 години

Се отказа от Баща си и прегърна "Синята идея". Сега е на издръжка на известна фондация. Някой да знае нещо за "стиховете" му?

6

Този е син

преди 2 години

на придворния "поет" на Живков, който колеше и бесеше в литературните среди. Дъртия падаше на колене, целуваше ръката на Живков и му думаше "Не можете да ми забраните да ви обичам, другарю Живков". Нищо не се издаваше без неговата благословия. Имаше една епиграма - " Левче по левче - Левчев". Затова го пратиха синчето в чужбина с връзки. Но нищо не става от него. Напомня ми на синчето на Пантлей Зарев. И то много умно и писателства. Семейни престъпници.

5

пияница мистик

преди 2 години

Аз като бивш графичен дизайнер мога да кажа, че кирилицата е изключително грозна азбука. Вижте само как седи изящно един надпис на латиница с Хелветика Лайт и как седи същия шрифт на българска кирилица. Тези букви "Д", "Щ", "Ш", "Ю", "Ч" са направо oтврaт. Такива грозни и несиметрични букви ги няма в латиницата

4

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).

3

Анонимен

преди 2 години

При това един посредствен ум, колкото и култура да попие, си остава посредствен. Баща ви, г-н Левчев, не е.

2

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин да се случва живота ни различно е обществена собственост върху средствата за производство, но това сме го играли и проблемът с управляващите остава. Според мен Архитектът не е предвидил печеливша стратегия за създанието си.

1

Анонимен

преди 2 години

Глобалният свят никога не е бил толкова образован като сега. Пирамидата на ценностите е добре позната от началото на капитализма. В основата са работещите, следва средната класа, силовите организации, религиите, управляващите и на върха кесията с пари.Това е хранителна верига като парите изяждат всички.