17

само командировка

преди 2 години

На снайперист камикадзе може да излекува тази държава . А като си помислите колко снайперисти има по света и един не се хвана на хорото . А що филми има , ама на живо си е по-страшничко .Иаче оня кръвопиец спиране няма.

16

Нелегален

преди 2 години

До Анонимен 8 ---/// Пак да попитам. Като са приземили принудително въпросните самальоти, арестОвали ли са някой пасажер? Нямам повече питания.

15

Нелегален

преди 2 години

До До 2 ----//// Епа, възможно е да го дирят. След отварянето на зоопарка, доста от затворените двукраки хукнаха по света, за да се забавляват, правят пари и пътуват свободно. Следователно, присъствието на български граждани въобще не е изключено. Това да не е времето на СеСеСеРетата, Варшавските дагавори, СИВ и разни рестрикции за пътуване зарубежом. Живеем в 21 век и подобен въпрос относно нашенци на борда е напълно нормален.

14

А сега сериозно

преди 2 години

Беларус не е мечтаната от мен държава. Нито съм фен на комунистически тирани като Лукашенко. Единсвеното с което ме кефи е, че е таралеж в гащите на глобалистите които искат да съсипят западната цивилизация, европа и света. Всичко което пишат неуважаваните медии по случая, може и да е вярно и Лукашенко да спретнал тоя номер със самолета. Но да не забравяме, че и глобалистите може да са му спретнали този капан, и да са се обадили с бомбената заплаха, знаейки кой е на борда и да клъвне Лукашенко

13

До 2

преди 2 години

И чий ке го дирят "няколко българи" от Атина за Вилнюс...? Ей само с долните глави мислите

12

Анонимен

преди 2 години

Е то не може да има българи навсякъде. Ние сме 4 милиона от които 2 мил са пенсионери. Останалото са роми и турци. Така че не е нужно след всяка новина (за земетръс, отвличане, война и т.н.) да ни информирате, че не е имало българи. На все по-малко произшествия ще има българи с това намаляващо население.

11

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

10

Щерю

преди 2 години

При излитане е имало един българин в самолета - при кацане е нямало българи в самолета...

9

Анонимен

преди 2 години

Ох, слава Богу! Иначе щяха да ги вкарат в беларуските концлагери, където опозоряват хората до краен предел!

8

бясно куче

преди 2 години

и какво ще правим с бесните,или да ги пращаме на запад

7

Анонимен

преди 2 години

Путин обяви че е имало един БЪЛГАРИН

6

Sorsoid hunter

преди 2 години

Много ме изкефи Лукашено, голям пичага е !!

5

Анонимен

преди 2 години

Пхаахха тоя с главните букви цял ден беснее под новините за Беларус... Ще пукнеш от злоба, бе успокой се малко :D

4

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КВО "ОТКЛОНЕНИЕ" , БЕ ПЪПЕШ....ТОВА СИ Е ЧИСТ "ТЕРОРИЗЪМ" НА ДЪРЖАВНО НИВО В НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ!....КВО МИ СЕ ПРАЙШ НА УМЕН....И ПРОБУТВАШ "КУПЕШКИ ПРИКАЗКИ" , КАТО СЕЛСКИ ТУПАНДЖИЯ НА МЕГДАН...!!!?

3

Geo

преди 2 години

Мислех че България не е на Кавказ или Ц.Азия. Прибалтите както винаги са се объркали след дълго седене в ссср. Или наш консул е объркал телефоните.

2

да ама не

преди 2 години

Праверявайте си новините бе некадърници .Преди минути по ова Тв съобщиха че в полета , който тръгва от Атина е имало няколко българи!

1

Бат

преди 2 години

Венци с 10лв