13

Пелинов

преди 2 години

До И.Б.Като спре тока, няма да имат каките АйФони да си светят по пътеката до нужника на село.Няма да има как да се пускат спешни фалшиви новини!Шведското трио ще си затрият бизнеса!Слафтшу няма къде да си разказва вицовете на отделително-размножителна тематика!МЪКА И УЖАСТ!!!

12

Анонимен

преди 2 години

И що така, ***

11

Роза

преди 2 години

"Те в шкафа тихо-тихичко стоят.Наглед са кротки,скромни,мълчаливи,но могат с теб да тръгнат в дълъг път и да направят дните ти щастливи!"Стихчето е от Леда Милева.Радвам се,че останах вярна на голямата си любов към книгите цял живот.Тези,които ги пренебрегват,остават за цял живот духовно бедни и ограничени!

10

Анонимен

преди 3 години

Има едно момиче, което още чете книги по класическия начин, повечето в нета :))) Това да си купиш вестник или книга е изключителна рядкост сега, даже се чудя защо пишете за това, мислех че са фалирали :)))

9

И.Б.

преди 3 години

Питам се какво ще стане, ако един прекрасен и не толкова прекрасен ден спре електрическият ток на цялата земя по засега неизвестни причини. Какви електронни книги ще четете тогава моля?

8

Статистик

преди 3 години

Дигиталната книга е бъдещето. Не заема място, не събира прах, не трябва да я местиш. На ваканция може да вземеш да четеш 'Война и мир' дето е по 800гр единия том. Сега, ако имаш хубаво издание на някоя книга с дебели корици е приятно, но за обикновени издания за 10-20лв няма смисъл.

7

Анонимен

преди 3 години

Продаявам за 0.02 BTC адреса на номер 8!

6

Маркс и Енгелс

преди 3 години

Щом няма взаимопомощ, има сатапомощ хахахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Депресията е поза на богатите интелектуалци(Буржоазията произвеждана от Сатанишев не се брои, той е просто посредствен комунист и друго не му хрумва освен да буржоази класите)

4

В момента

преди 3 години

Писането по форуми е по-актуално от четенето. Книгите достигат до 500-1000 човека, а онлайн изданията до стотици хиляди. Най-удивителното е, че още има книгоиздатели. От 20 години умират и все още не са измрели.

3

Анонимен

преди 3 години

Олд Шетърхенд ми беше любимец, прочел съм всички книги на Карл Май :)) Пораснах и вече нема нужда.... вече съм Поразяващата ръка, без да чета :))

2

Анонимен

преди 3 години

Когато си "улав" нищо не може да ти помогне!!!Нито книги нито учители нито Бог.Това го знае всеки просветлен.

1

Анонимен

преди 3 години

"в чийто каталог са най-продавани приключенията на Хари Потър"ъъъ /.. не беше ли "неполитокортектно" да се чете днес?