24

Емил Боев

преди 2 години

Беларуските специални служби изиграха перфектно операция ТРЪСТ на Руските чекисти през 1925 година .Четете за тази операция във интернет .

23

Ииии

преди 2 години

Просто агентите по сигурността са сгафили, че не са знаели, че предават виден опозиционер, който лежал по лагерите в Дубай през Гърция и Вилнюс на съдебната власт, която видно е успяла да запази държавата от масова приватизация и европеизация с елементи на повечко тен, чааалми и прочие любоФФФ

22

Ииии

преди 2 години

Не знам за вас, но даже в селското летище в Божурище се знае броя на излитащи самолети и техният екипаж и пътници! Ryanair да не знаят броя на пътниците и кой кога се качил, то това и в Диснииленд го няма!Ако е толкова ербап този кресльо дето вдига скандали в самолета (всъщност той явно подава сигнала за бомба и изтрещява, като разбира, че ще каца в Минск) търсил сензация еми намерил я е!Слезлите с него е нормално да са агентите по сигурността които са във всеки полето от 11.09!

21

Анонимен

преди 2 години

До А сега сериозно-----Който не поиска или не позволи международно разследване, за това от къде е дошло фалшивото предупреждение за бомбена заплаха- той знае истината и е вътре.Или Лукашенко или Сорос и проксита. Друг вариант няма.

20

А сега сериозно

преди 2 години

Беларус не е мечтаната от мен държава. Нито съм фен на комунистически тирани като Лукашенко. Единсвеното с което ме кефи е, че е таралеж в гащите на глобалистите които искат да съсипят западната цивилизация, европа и света. Всичко което пишат неуважаваните медии по случая, може и да е вярно и Лукашенко да спретнал тоя номер със самолета. Но да не забравяме, че и глобалистите може да са му спретнали този капан, и да са се обадили с бомбената заплаха, знаейки кой е на борда и да клъвне Лукашенко

19

Ангел

преди 2 години

Абе стига пишете глупости. Приятелката му също е арестувана . Тези които не са се върнали са негови сподвижници . И няма нужда да пращаш агенти за да разберат къде пътува журналиста . Достатъчно е да накараш някой негов сподвижник да го изпее срещу смекчаваща присъда. И много се лъжете ,че това е първия подобен случай. на 3ти юли 2013г ,Австрия приземява правителствения самолет на Боливийския президен Моралес , търсят Сноудън на борда. Подобни случаи е имало многократно в историята!

18

Най-напред фактите!

преди 2 години

При толкова много материали за полета, не става ясно откъде пилотите са получили информация за това, че на борда на самолета има бомба. Едно е, ако източникът на информация са беларуските авиодиспечери, второ е ако информацията е подадена от авиодиспечерите на друга страна, трето е ако това е дело на пътници, напуснали борда на самолета след кацането му в Минск, и четвърто и пето е, ако информацията се съдържа в заплашително изявление на беларуския Навални, направено на борда на самолета.

17

Анонимен

преди 2 години

"Бомбена заплаха", която е фалшива, но "случайно" от самолета е свален беларуски опозиционен журналист.Затваряйте всички посолства в Северна Корея - 3.

16

Липсващи новини

преди 2 години

Отношенията на Беларус с ЕС се обтягат и читателите би трябвало да научават и по-важните причини за това. Защо няма информация за решението на Беларус да експулсира целия персонал на посолството на Латвия, начело с посланика? Може би, защото това е отговор на провокацията на организаторите на световното първенство по хокей на лед в Латвия, а именно, свалянето на националния флаг на Беларус и замяната му флага на беларуската опозиция (с участието на външния министър на Латвия и кмета на Рига)?

15

Анонимен

преди 2 години

Лука-шенка да се обяви за международно издирване като смръдлив фашистки терорист, а самолети на белоруските линии да се свалят без предупреждение, ако нарушат чуждо въздушно пространство. Меркел да се даде на оправяне от млади магаренца в репродуктивна възраст. За нас е прекрасен повод да скъсаме дипломатическите си отношения с Македония.

14

ФСБ

преди 2 години

КГБ ме съществува от близо 30 години.

13

Анонимен

преди 2 години

Лично Берия е бил на борда играел е комбина със Щирлиц

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонименами нека да се почва и по бързо да се свършва

11

жеко

преди 2 години

агентите са били двама стари познати на запада, но наи добрите

10

Анонимен

преди 2 години

Камерите в самолета са засекли трима човека - един нисък около 60-годишен разпознат като Путин и двамата топ-агенти на ГРУ Москва - Баширов и Петров.

9

Анонимен

преди 2 години

Така се почва , а после НАТО и ЕС са лошите.

8

Ас

преди 2 години

Имало е и Путин като е пръднал и в Ирландия са се ***. Боже Колко сте ***

7

баба мара

преди 2 години

те добре че са го приземили защото украина направо го свали с ракета

6

Анонимен

преди 2 години

А Новичок имало ли е в самолета ?

5

агент на ЦРУ

преди 2 години

Нека позная - Мишкин и Чепига ? А другите 2ма ще са Чепига и Мишкин?