45

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме че ги побърква всичките. При положение че ни побьркват толкова години нас с удоволствие ще гледам как мяукат жално. Давам й доверието си.

44

православен патриот

преди 2 години

Ще гласувам за Мая ! Много приятна и земна жена ! Не е някоя мутра ! Затова Мутри Вън !!!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Този, път ще гледате парламента отвън... Хората видяха, че не ставате за нищо...

42

Анонимен

преди 2 години

Щели да закриват спецсъда и комисията за отнемане на незаконно имущество. По-големи защитници на престъпността, мафията, олигарсите, няма. Адвокатите на мафиотите са пратени и заплатени да влязат в парламента, да променят законите и да спасят клиентите си. Благодетелите им ще ги направят мултимилионери за голямата услуга.

41

ЦИК

преди 2 години

я да се проверят тия подписи та да видим колко от тях са два метра под земята .

40

Анонимен

преди 2 години

Чакайте от комунисти промяна!

39

къса ви е паметта

преди 2 години

Поправката Ванко 1 е предложена основно от депутатът от БСП Татяна Дончева. Видно от архива на Народното събрание, законопроектът е внесен и мотивиран от Мая Манолова (БСП). С тази поправка в закона, наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалява. След като е приета, поправката е наречена неформално Ванко 1, тъй като заради нея е пуснат от затвора осъденият на втора инстанция на 12 години рапър Иван Главчев Ванко 1, след като е излежал само 3 години.

38

социалист

преди 2 години

Изправи се. Мутри вън. Това са новите мутри на промяната. Пише го в името на партийката им. Щом Мая Мънолувъ е там, очаквайте лъжи, конспирация , подлост и злоба.

37

Майора

преди 2 години

До фактИ с просто око се вида кои са мутрите , кой ги защитава и лобира за тях! Явно паметта ти е къса кой прокара поправката "Ванко1", кой защитава Мултигрупи т. н!

36

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 2 години

Изправи се! Мутри вън! е най-подходящата партия, за която да се гласува, за хората, които не искат мутрите да продължават да са на власт. Вторият избор е Има такъв народ.

35

Факт

преди 2 години

Голям страх ги тресе герберaстите от Слави Трифонов и партията му и от Изправи се! Мутри вън!. Под всяка новина за тях, трoловете им се спукват от плювки, но резултата е по-висок рейтинг на антимутренските партии. Няма страшно, следва съд и затвор за мутрите и демутризация на България съсипана от 12 годишното управление на мутрите.

34

Майора

преди 2 години

Абе Майче много си вярваш? Всички разбраха че формацията ти се казва"Наведи се мутри вътре" , само ти не!Промяна няма със бивши мутри , защитници на мутри , неуспели адвокати и майстори на лъжливи новини!

33

гражданин

преди 2 години

След следващите избори мутрите на Манолова ще бъдат вън от парламента.

32

Анонимен

преди 2 години

вън мутро боко тиква,продаде българия на русиа!

31

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

НАЛИ ГИ ВИДЯХТЕ КОЛКО НЕМОГАТ ! Е ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРИТЕ! ЧЕ ДА СЪСИПЯТ ВСИЧКО !ОЩЕ ОТ СЕГА РАДЕФ И ЯНЕФ РЕВЪТ ЧЕ НЯМА ПАРИ -АМИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ -ГОРКИТЕ!

30

Анонимен

преди 2 години

maiata na sofiiskia komunisticheski hliab ;)

29

Анонимен

преди 2 години

bradva, bradva, satar za vas! ;)

28

Анонимен

преди 2 години

Ако влязът пак в парламента, ще има пак шоу. За туй гласувайте - цената на SMS е 2.40 лв.

27

Анонимен

преди 2 години

мутрата боко се сниши като тодор живков 89-та !

26

Калеко Алеко

преди 2 години

"Анонимен 16" който споменавам в коментара си отдолу вече е изтрит и с право, кзвам го за да не засегна някой друг .... !!!