50

Анонимен

преди 2 години

Между другото, Сноудън за неговото интервю в английски вестник, където разкрива как ЦРУ незаконно събират данни от имейли и телефонни разговори на всички американци е застрашен от смъртна присъда ако се върне в САЩ. В това си интервю, Сноудън споменава, че данните събирани от ЦРУ са ползвани главно от агентите да следят какво правят техните жени/приятелки или да събират данни как и къде да "инвестират" на борсите.

49

Анонимен

преди 2 години

От Рашата никой не се подлъга да го играе Навалний дъ Секънд, и Рухнал Простатутски Рохмън, че да ни га игр'а УайтНавалиджос шо в единиа орган дека крие у келотите си са му завреле вкарвателен Новикурчок, майнъ филибето. Нис скубана вежда, ниц даже и двете, прическътъ начипедабная, устни целувателна начервени- тоя е Винаги готов

48

Анонимен

преди 2 години

*** по масово с тия смъртюхи, че и на нас да ни олекне.Друго си да кажат еди кой си не си призна и почина от смърт чрез умиране

47

Анонимен

преди 2 години

Запада иска да разпали гражданска война в Беларус. Той избра Тихановска за президент на беларус. Какво се случва с опозицията в САЩ от 6-ти януари? Колко избиха? Къде са, на колко стотици години затвор ще бъдат осъдени.

46

Той

преди 2 години

"В момента Протасевич е обвинен в извършване на умишлени действия, насочени към разпалване на социална вражда въз основа на професионална принадлежност, организиране на масови безредици и на групови действия, нарушаващи грубо обществения ред." Този е същия като Радев, а нашия защо не е задържан питам аз!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Досега се тревожих за леди гага, сега и за потасович ме наляга лошо чувство, няма да мигна довечера

44

Анонимен

преди 2 години

Погледнете снимката - момче на 26 години с подпухнало от поркане лице и торбички под очите и с юмручето.

43

Анонимен

преди 2 години

Да, ама разбира се. С новичок ли ще го трепят и тоя?

42

РЕПТИЛ

преди 2 години

Ха-ха-ха, copocoидите и предателите на родината си, които служат за интересите на САЩ и ЦРУ свикнаха това да бъде без никакви последствия. Без никакви последствия за онези предатели, които нарязаха ракетите, танковете и оръдията, и така оставиха България без отбрана, за предателите, които участваха в разбиването на икономиката, на банковата система и вършиха всички мръсотии против родината си. За такива предатели като тоя дано Беларус да намери адкватно наказание.

41

House M.D.

преди 2 години

Защо отново ни занимавате с другаря Простакевич?Последното изречение да се чете: "Белорусия остана единствената нормална държава в Европа."

40

Анонимен

преди 2 години

Да е мислил преди да стане продажник.

39

Ангел

преди 2 години

Едно време пропагандата беше най силно оръжие в ръцете на Хитлер и СССР . В момента пропаганда се извършва най вече от запада .Западни организации финансират опозиционни движения, журналисти с цел да създадат пропаст между Русия и съседните и държави. Самите действия са неморални и некоректни и затова за противодействието им засегнатите държави се наемат да използват също некоректни и неморални практики. Това е една хибридна война срещу Путин . Целта е Русия да бъде обградена от врагове !

38

Анонимен

преди 2 години

Литовците са пукнали от злоба, че Беларус престана да изпозлва техните пристанища за транзит, в ррзутлат на което търпят стотици милина долари в загуби...

37

komitata

преди 2 години

Смъртното наказание се изпълнява и в САЩ и други страни и е правилно,защото убийци и изналсивачи бодро крачат у нас след споразумение със съдебната ни система .А Тоз юнак как ще го осъдят не ни касае защото средства з а инфо у нас нула и трудно с е филтрира информацията от западните демокрации,които играят по друга свиркa

36

Анонимен

преди 2 години

Всичките геополитически проблеми в Европа идват от 3 държави - Латвия, Литва и Полша, в които на власт са радикални по-америакнски марионетъчни режими. Нахъсвайки ги, САЩ не спира постоянните си провокации против Русия, Беларус и Изт. Украйна, за да нагнетява обстановката и да държи ЕС и Русия в непрестанно състояние на тревожност и обтегнати отношения. От време на време на пворокациите пригласят и второстепенни режими от антируския периметър Като България, Румъния и т.н.

35

анонимен

преди 2 години

Който върви по тънък лед, трябва да е готов когато се пропука.....

34

Мнение

преди 2 години

Не съм сигурен, че ще го осъдят на смърт, но съм сигурен, че ще каже кой му е хинансирал дейността и му е дърпал конците. То затова е големия вой...

33

Питащ

преди 2 години

До АнонименМного сте внимателен! Мога да си пиша каквото искам за име, а вие като нямате култура и се вживявате като Рамбо може да дойдете и зад нас. Въпросът е това, което съм написал дали е вярно, а то е така. Наваксайте си първите 7 години.

32

Анонимен

преди 2 години

МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА!!! ХРИСТИЯНИТЕ СА НА ПРИЦЕЛ ВИНАГИ И ТО ТЕЗИ,КОИТО ПОЛАГАТ УСИЛИЯ ДА ЖИВЕЯТ ЧРЕЗ ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ!ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ИМАМЕ ВРАГОВЕ,КОИТО НИ ПРЕЧАТ ДА ЖИВЕЕМ!НАЧИНИТЕ СА ОСОБЕНО РАЗНООБРАЗНИ,КАМУФЛАЖИРАНИ,КАТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ МЕТОДИ С ЛЪЖИ,МАНИПУЛАЦИИ,НАСИЛИЕ-ВСЯКАКВО,С КАМУФЛАЖ,ЧРЕЗ ВТОРИ И ТРЕТИ ЛИЧНОСТИ,ОРГАНИЗАЦИИ/тайни/,С МЕСТНИ И ЧУЖДИ"ВЛАСТЕЛИНИ"И ВРАГОВЕ НА БОГА/симулират вяра/!САМО АКО ЗНАЕТЕ С НАС В БГ КАКВО ПРАВЯТ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ?!БЪДЕТЕ СИЛНИ-БОГ СЕ НАМЕСВА,КОГАТО ГО СЛЕДВАМЕ!

31

Анонимен

преди 2 години

Хайде, идва новият Навялни. Другият вече се изтърка.