17

а стига бе

преди 2 години

ама има ли още хора които вярват че вируса е от прилепи ?! китайците от край време ядат какви ли не животни пък досега пандемия не е имало . или да очакваме пандемия от скакалци , гущери , плъхове ,..? тоя вирус е от прилепи колкото и СПИН_а е от маймуни !

16

д-р ХАУС

преди 2 години

ИЗКУСТВЕН, изкуствен, колкото е изкуствен вирусът на СПИН, минаха вече над 35 години

15

Единствената

преди 2 години

Лаборатория, за изследване на коронавирус в Китай е уханскатаПодарена им е от французите след свинския и птичия грип, които китайците подариха на светаСамо дето в таз лаборатория от самото начало си имат проблеми с мерките за безопастностДори в местните китайски медии са ги критикували за товаВъпросът е случайно ли са го изтървали( по- вероятно) или нарочноИначе жълтите болшевики до последно криха че има вирусПосле още един месец обясняваха, че не е много заразен и те така

14

Анонимен

преди 2 години

Грета каза че е понеже ядете месо

13

До 12

преди 2 години

Това не са конспиративни теории, а факти напиши в интернет сенатор рон паул и антъни фаучи в американския сенат. Няма теории, има факти :)

12

До 12

преди 2 години

Ее евала нямаше какво да кажеш за фактите и се хвана за граматика. Класически приом на човек загубил спора :/ изпалвай отивай на опашка за втора дозича

11

Анонимен

преди 2 години

До 8 ТеориИ, тъпчо. научи се да пишеш после съчинявай конспиративни теориИ. Докато не ви се изчисти жълтото от устата по - леко с големите изказвания.

10

антикравар

преди 2 години

Значи през есента (времето на сезонният грип) трима учени са се лекували в болница......леле, това ли е доказателството на ЦРУ хахахха по същата логика БАН (да са живи и здрави) ако им се направи проверка по всяко време в болничини са поне 20-30 човека (както във всяко голяма организация). Тогава БАН ли е виновен за всичко хахахах тия кравАари стават жалки!

9

Анонимен

преди 2 години

За мен ковид е създаден с цел да тества дали хората да умни или не.Ако са умни то не се страхуват и не спазват мерки.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен5 Нищо такова . Въобще мисля че вирусът сди е съвсем естествен ако не сте забелязали. така че никой нищо никъде не е носил. Вирусът се появи за пръв път в Китай и тъй като те прикриха този факт вирусът се разнесе навсякъде по света чрез заразени хора които дори не са знаели за това. но това не значи че вирусът е изкуствен. И няма нищо необичайно в това хора работещи в лаборатория да се заразят. Пак слушаме измишльотини. но нали има балъчета да вярват, защо не?

7

До 7

преди 2 години

Ама няма какви теорий всичко се доказа в американският сенат от сенатор Рон Поул с документи черно на бяяло. Антъни Фаучи, е участвал във финансирането на лабораторията в Ухан. Ако не знаеш тази история и ако не знаеш кой е Антъни Фаучи, имам лоши новини за теб. Ти си част от проблема дезинформиран си и нямаш идея какво се случва :/

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Да бе по вашите глупави теории, американски шпиони са занесли в специални контейнери вируса в лабораторията в Ухан и са намазали дръжките на входната врата със слуз заразена с коронавирус от който в последствие патладясаха 2 милиона китайци и 600 хиляди американци.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Виждам че тука се вихрят да коментират тийнейджъри. Типичен тийн коментар. Но това не е тема която е смешна. Не само Русия може да бъде обвинявана за какво ли не. Нито само Китай. В това може да бъде обвинена която и да е държава с претенции за световна хегемония. Все още робуваме на това. не знам как биха се направили толкова щамове наведнъж в една лаборатория. не мислите ли че е смешно. не ставайте такива. Това че мразите ви кара да изпростявате.

4

Анонимен

преди 2 години

Даже е виртуален.

3

Анонимен

преди 2 години

Колко новичок е изкуствен толкова и Ковид,но за втората отрова е простено защото капитаУисти са я създали а не гадните рашки!!

2

Анонимен

преди 2 години

не знам но явно има балъци които си мислят че е изкуствен. така е по - интересно пък и противоборството между държавите ще навлезе в нова фаза. Така се говореше и за СПИН но тъй като той се появи в Америка тези възгласи останаха глас в пустиня. Сега тази болест се появи за пръв път в Китай. Значи със сигурност е изкуствен. Е, писна ми вече!

1

Сд

преди 2 години

То има ли балъци още, които си мислят, че не е изкуствен, ама има щом има още, които ходятза ваксинка.