15

до 10

преди 2 години

Путин днес отново го каза.

14

Анонимен

преди 2 години

До Махай МАСКИТЕ 15За такива думи, Ботев и Лески биха си поговорили с тебе ... на 4 очи.

13

Анонимен

преди 2 години

До 5Какви 20 %?? Как не ви е срам? Аз пък забелязах как след като учителите взеха да карат часове хем дистанционно от вкъщи , а в другата смяна - и присъствено, а на родителите дадоха едни пари, че си гледали децата, последните /т.е./ - родителите, нещо се умълчаха с претенциите си. Що ли?... Не сакам я да съм добре, а сакам Вуте да е зле.

12

Анонимен

преди 2 години

А колко учители, както и близки на ученици починаха заради проформа мерките на хартия?

11

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи.. Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

10

Анонимен

преди 2 години

Като са фронтоваци,що не са облечени като презервативи?

9

Много Смислено

преди 2 години

Поздравление! Коментаторите, които омаловажават труда на учители и лекари, служители от градския транспорт, търговия, полиция и др. социални професии, предразполагащи към контакти с много хора, вероятно не уважават и собствения си труд. Много представители на гореизброените професии се разболяха, а други загубиха живота си. Деца на учители и лекари останаха сираци и това не е повод за ирония, проявена от пишещите тук "разбирачи".

8

ИТН и ДБ стадо

преди 2 години

ти там *** от ИТН за "бойна линия" не се изказвай ако не си наясно какво е бойна линия.

7

Анонимен

преди 2 години

Учителите винаги са на "бойната" линия, дали има пандемия или нема, те са на фронта :))))

6

Анонимен

преди 2 години

И ний сме дали нещо на света, но докато познати са учили в Русия, (а и не само познати-дори Халваджян) са ги учили, че азбуката е създадена в Русия. По-късно Путин казва, че азбуката идва от македонските земи. Крадците на история стават все повече. Честит празник и от мен. Човек се учи докато е жив.

5

Анонимен

преди 2 години

На ква бойна линия са тия ***?!Сороски мастийотини!

4

Анонимен

преди 2 години

Народността не пада там, гдето знанието живей! :) Форматирате текстовете в полето за коментари и докато се преподреждат в прави редове се сливат думи.

3

Анонимен

преди 2 години

Оффф, айде стига с тия превземки, каква бойна линия?! Пандемията изпрати учителите вкъщи и те близо година симулира ха с т. нар. дистанционно обучение и получаваха с 20% по високи заплати за това, че не работят. Грозно е да превръща едно съсловие в герои, даже и на празника им, докато имаше много други професии, за които никой не отвори дума и които бяха оставени сами да се оправят

2

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Пандемия няма, а учителите са на бойна линия на дивана пред телевизора или на плажа през лятото където се борят за просветата на нацията... В миналото учителите са се борели за свободата и независимостта на България, а днес се крият в миши дупки под заплаха от вирус, от който оцеляват само 99.97% от заразените....

1

Анонимен

преди 2 години

Напред! Науката е слънце,което във душите грей!Напред! Народността не падатам, гдето знанието живей!Честит празник, България!!!