48

Пак по Борисовски

преди 2 години

Уж махнаха оня педдраз Б.Борисов, а пак продължаваме по Борисовски.. Тия що не носят АРАБСКИ маски ??? И да вземат и да си сложат ШАЛ, ШАПКА и по една метла в ***.... Баахти и ид.ио.тите... В София само педрази ли са ?? Има ли мъже в София.. Онези, които в София, протестираха срещу Борисов, сега май ПРОДЪЛЖАВАТ да са с арабски маски, като някакви педдрази и кадъни, Роби на араби..

47

до 29

преди 2 години

ПОСЛЕДНОТО!!!

46

видинчанин

преди 2 години

Ако бяха казали,че само във видинско болните са 81-възможно.Но за цяла България да са само 81-смешно!Това е стъкмистика!Служи да отворят куроортите,кръчмите .Откакто дойде правителството на Радев вече няма статистика,а стъкмистика!

45

Анонимен

преди 2 години

Нещо се спихна ваксинацията. Наваксаха се държавните служители и некои пенсии и крааай.

44

Анонимен

преди 2 години

До до ХМИ още нещо. България има ниска гъстота на населението, спрямо територията си.Тук няма нито един голям град. Има един малък или хайде средно-голям град- София, всичко останали са селца. Климата + ниската плътност на населението, показва, защо ние имаме малко заболели а Индия и Бразилия-много

43

Анонимен

преди 2 години

И какво като са ваксинирани? Да махнат маските като са убедени в ползата от ваксините.

42

до ХМ

преди 2 години

еми пич ние сме с 30 градуса ама сух континентален климат, там е 35/8 но е влажен екваториален суб екваториален климат. Хайде някой не е учил по география за 4 клас......та на въпроса ти що там има вирус като е топло еми влага пич вируса търсси топло и влажно, в Бразилия е подобно.

41

Do36

преди 2 години

Битовата култура,хигиена,честото миене на ръце,дистанция-това са правила,които повечето индийци и да искат не могат да спазват.Бедността там е страшна-в кашон се ражда в кашон умира.Като прибавим и религиозните им обреди става страшно.

40

Анонимен

преди 2 години

штъ ревна уа

39

до 36

преди 2 години

Изседвания за антитела и клетъчен имунитет твърдят че първите преболедували в Ухан още ги имат, така че е над година!! успокой страха

38

до 36

преди 2 години

ми то си има даже и научно обяснение ама ти си го проспал, нарича се ВЛАГА

37

Анонимен

преди 2 години

В селото Х с 2000 души население, починалите са 2 човека, което е 0,1% от населението, а в Индия починалите са 303751 човека, което е 0.0218% от населението. Изводът на малоyмника: В Индия са 4,6 пъти по-добре от селото Х.

36

Случаен минувач

преди 2 години

В Индия умрелите са 300 хиляди. Това, като се раздели на 1,3 милиарда население, е все едно тука починалите да са 1500. Да, ама тука до момента са 17 500!Е кой е по-зле - ние или те?

35

Анонимен

преди 2 години

Летуващите в Гърция и Турция ще ни го внесат обратно вируса.

34

хм

преди 2 години

Остава въпроса, как така при нас на 30 градуса няма вирус, а в Индия и другите държави с по 40-50 градуса температура - има.

33

Анонимен

преди 2 години

До колективния имунитет сме много далеч. Ваксинираните с две дози, при които са минали 30 дни след втората доза са само 160221 човека. 30 дни са необходи, за пълното сработване на ваксината. Възстановилите се след среща с вируса в последните девет месеца са 484 хиляди. Твърди се, че имунитет след преболедуване има за девет месеца. Общо с имунитет 644 хиляди, което е 9,3% от населението.

32

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи.... Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

31

Левак

преди 2 години

Гответе се за климатичен локдаун от догодина. Трябва да се спре замърсяването :)))

30

Станишката

преди 2 години

Добро Утро, Циркаджии! Сега лятото антракт, наесен с песен .

29

Анонимен

преди 2 години

До: номер 32Колкото на някои да не им харесва Мангъров, постигаме колективен имунитет.Освен това - топлото време също има роля. Спомни си че миналото лято пак изчезна вируса.Истинския резултат ще можем да видим наесен, или по-скоро началото на зимата.Ако преди Коледа няма нито един новозаразен с вируса, ще можем да си хвърляме шапките и да викаме Ура!А колективен имунитет в случая добиваме по два начина: Чрез среща/заразяване с истинския вирус и чрез ваксинация. Като за второто не е ясно.