93

Алф

преди 3 години

Тоя е по опасен от супер фирмата нс хипер фирмата източила НАП

92

Не извратен тип

преди 3 години

Очаквам утре осъдителана позиция на ЕС за отвлечения от Беларус самолет,очаквам Беларус да отвърне със запитване защо България отвлича танкери а Беларус да не може да отвлича самолети

91

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

Колко пъти требе да ви се казва, че такива, като Гошо Попов, не могат да бъдат арестувани, съдени и турнати в панделата по простата причина, че прокурори, съдии и народна милиция, бацета, пРезиденти и прочее са назначени от такива, като "подсъдимия" Георги. Възможно е Баце да иде на топло, но онези, които разиграват политическия покер в България НЯМА да бъдат съгласни. Това въжи и за пРезидента.

90

Анонимен

преди 3 години

В Дубай е скъп живота,да му съберат хората пари да му платим гаранцията ,аа и друга сметка да не му спада стандарта,той трябва да е велик.

89

Един там

преди 3 години

Попов има много да разказва на съдът за Боко и Шиши. Сигурен съм че ще има от лавина от бизнесмени които ще проговорят за рекета в България. Дано има честни и смели съдии и прокурори и да си свършат работата! Да не забравят управляващите да приемат сурови закони за конфискация за да можем да си върнем поне част от заграбеното ..

88

Анонимен

преди 3 години

Защо не ги посрещате с питка и сол,престъпниците ,крадците ,до кога в затворите ще лежат кокошкарите ,а тия да са на бял кон ненаказани.

87

до Сашо

преди 3 години

Ех Саше Сашеее. *** си Саше.

86

Анонимен

преди 3 години

Който е от Шумен да яде й гумен!

85

Пешев

преди 3 години

Тая държава не може да се измъкне от лапите на алчните комунистите изедници ... няма спасение от руската отрова...

84

Не извратен тип

преди 3 години

Ако Шарлопов не се беше разприказвал за двете тайни срещи на Борисов и Путин във Баку,сега щеше да е още жив

83

Не извратен тип

преди 3 години

За да се случи руски поток,кремъл плати на Турция и азерите със арменска територия,цената бе Нагорни Карабах

82

Анонимен

преди 3 години

Има ли такава държава в Европа? Военна хунта, чалга правосъдие, който плаща той поръчва чалгата? Вие сте за смях на цивилизацията. И това ми било европейска държава с хилядолетна история, абсолютна бананова президенстка република.

81

Не извратен тип

преди 3 години

Потока си е руски и по него може да минава само руски газ,крановете за този поток са позиционирани във Русия и Турция,България може да спре газоподаването само със терористичен акт,защото дори трасето по което са положени трабите е руска църковна земя.

80

Herr Muller

преди 3 години

Калеко Алеко, както винаги - точно в десятката! Конграчулейшъни. ;)

79

Ученика

преди 3 години

Началника гледа...Итре минус един...

78

К'во па толкова

преди 3 години

Направили финансова пирамида пренасочили два милиарда към хазарт - к'во пък толкова направили! К'во пък толкова ако се случат инциденти на кво пък толкова направилите!

77

Herr Muller

преди 3 години

Другаре, сумата от 40 бона за този наш другар е нещо като 4 стотинки за редовите електоратни съграждани и съселяни.С Румен Радев, напред България!

76

я глей

преди 3 години

промените на фигуранта са факт . престъпниците на свобода . мая общата няма ли някаква информация за този невинен ?

75

Виж му усмивчицата

преди 3 години

Знаеш ли народната поговорка : Да пуснеш свещеници в училище е все едно да пуснеш маймуни да сглобяват BMW. А знаеш ли другата народна поговорка - ако е под гаранция и ако му се случи инцидент вие сте виновни за инцидента не аз!

74

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен 87 ... Потокът не се казва руски а турски и през него може да влиза както руски, така и азербайджански и саудитски газ, а чрез газовия хъб и интерконектора в Гърция можем да доставяме и Американски шистов газ, което се нарича диверсификация и разбива монопола на руския газов доставчик, а и либерализира цените на газта ... Да не говорим че в рамките на 2 седмици ББ се срещна като с Тръмп, така и с Ердоган и Путин, нещо което Румбата само може да сънува имайки предвид случая в Естония