41

Анонимен

преди 2 години

Аз ли изпуснах новина по празниците? Оповестиха ли резултатите от токсикологията? Колко кръв има в алкохола?

40

Читател

преди 2 години

Нахално,натрапваща е появата на този елемент,движил се до днес само след силните на деня. От Илия Павлов,до Б.Борисов. Умеещ да се подмазва,да хвали,този индивид,никога не се е движил срещу вятъра.Посоката му е плътно след парите.появата му в медиите по повод и без повод,натоварва психиката на обикновените,на образованите хора.

39

Анонимен

преди 2 години

jelaia ti barzo i otlichno ozdraviavane Vejdi! priatelski pozdrav!

38

Браво!

преди 2 години

Най-после е трезвен! Основателна причина да го изпишат!

37

Анонимен

преди 2 години

Чакали са го да изтрезнее.

36

Granik

преди 2 години

Ако е пил ,не важи застраховката и пострадалата жена ,може да го съди ,за много голяма сума. А е известно ,че този приема много тежко нещата ,когато трябва да си плати с накрадените си пари.

35

Случаен минувач

преди 2 години

Добре де, не му ли измериха съдържанието на кръв в алкохола?

34

Обективен

преди 2 години

Добре,че не е убил момичето от другата кола. Да минеш на червено и да предизвикаш катастрофа,ако си обикновен гражданин те задържат под стража. За "богопомазаните" това не важи.

33

Анонимен

преди 2 години

Има една поговорка: "Пиян и луд и Господ го пази"...

32

Д-р Гербер Коронков

преди 2 години

Щом го изписват, значи е изтрезнял.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя е бил пиян зад волана ,май го крият нашите хора

30

Ивана

преди 2 години

"Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено..."Ги ди луди млади!

29

Анонимен

преди 2 години

Пълни кукута са били тези,които са гласували до сега за Борисов! Тоя Рашидов не ни е интересен! Знаем го! По важни ще са,фактурите за откраднатите пари от ГЕРБ през годините! Ревизията започна и никой не може да я спре!-:))) На тези избори ГЕРБ ако вземат и 12% ще е " успех" за тях! И който гласува за тях,нека се чувства продажник към род и родина!

28

Анонимен

преди 2 години

пил е сироп за кашлица в тези времена, по два йегърмайстера. Ама е получил контузията, защото е карал без колан. А ще го глобят, защото е говорил по джиесема до като шофира

27

Анонимен

преди 2 години

Сега ще навакса изоставнето ....

26

Анонимен

преди 2 години

Абе,де е батко мутрата от Банкя? Покри се нещо? А? И защо? Ами нека пак " говори,говори и говори "за " правителство! Как Слави можел да направи но бил "страхливец"?!-:) Мутрата го е страх от служебно правителство! За това натискаше за " правителство" на всяка цена! Защото служебното рушка яко,сметки,фактури! Кой на кого и колко! И излизат вече сметките на крадците ГЕРБ! Четете избиратели на мутрата! Интересни факти излизат и още ще излязат! Вие сте пълни Култура от ГЕРБ.Та тоя е крал с милиарди!

25

Как ми оликна само!

преди 2 години

За подобни случаи винаги имам под ръка един чорап за разплитане...Ама сега изведнъж нещо ме жегна - АМИ АЛКОХОЛНАТА ПРОБА? Дано са се постарали, както си трябва!

24

Истината

преди 2 години

В Министерството на Културата и подопечните им Театри, Опери, Балет и др. законно се крадат милиони левове от директори и управители. Вежди знае, но и той със свои хора е в схемите. С години наглеци крадат и източват от бюджетите. Навсякъде в България е гнило от чудовищна корупция. Живи ПРЕСТЪПНИЦИ.

23

дедо Ташунко

преди 2 години

а дали изтрезня вече?

22

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам му да се оправи, но искам да се изнесе информация за алкохолната му проба.Както и причината за минаването на червено.Съд и присъда за този нагъл тип.