103

ГРЕТА

преди 2 години

Моля не си играйте с човешкия живот! Не знам в коя партия се намърдахте? Отказвам да си правя труда да ходя на избори,след като такива хора на които им е все едно за човешкия живот ще ни управляват.Вече се нагедахме и наслушахме на вашите мерки. Аз съм за връщането на щаба в първия си състав.Не разбрахте ли ,че българина като се опари тогава започва да чува,така че либералите мерки нид. окараха да сме на първите места в Европа по смъртност.Необходими бяха по-драстични мерки .

102

М дааа

преди 2 години

Аз знам че вие знаете!Вие знаете че аз знам!

101

Анонимен

преди 2 години

От тоя ще стане добър порнофесор

100

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

99

Случаен минувач

преди 2 години

Атанасе, знаеш ли колко добре те разбирам, като казваш, че са направили всичко възможно да не станеш професор! При мене е същото! В България има много такива случаи! Ама хич да не ти пука, живей си живота и това е! Ако мога да те срещна, ще те поканя на една бира и да си поговорим!

98

Недоразбрал

преди 2 години

Слава на Мангъря,ама под сурдинка,щот кат *** лепне КОВИДА,ще тичкам с бързи невинни крачици да *** спасява омразният Мутафчийски?!Ни знам,така стори Ниновица,така мисля щи сторити всичкити *** й мунгери ,анти ваксери и анти българи?!Не се чудя,май муната привлича май муни,да хъкат,да мъкат,да са чешят по тик вити и накрая ягуарът да закуси с тях?!Нещастно, за тъ пено пле ме!!!Айди тичкайти да си пуставити спутника,чи посли товарищ Путин ша ви измисли и восток,а можи и масквич!!

97

emigrant

преди 2 години

Много малко ме вълнува,какво теб не те вълнува!!

96

Хората му вярват

преди 2 години

и за всички ***, пуснати да пишат тук гадости за него една история. бях във варна до ФК и гледам огромна група хора и се чудя какво става. оказа се, че точно Мангъров беше там и хората го бяха наобиколили да говорят с него, да го питат неща. толкоз за това на кого вярваме...а вие, ***, слушайте балтов, мутафчийски и сие и се ваксинирайте веднага.

95

Анонимен

преди 2 години

До да,да ама неТочно така е. Той беше навързал точките още през 2020. В афера има интересна негова статия за психологическата операция за болестта, която ясно показва как се вари жабата. Напълно я споделям. Фактите и плановете на ония също я подкрепят. Френският Нобелов лауреат Люк Монтание е в същата позиция във Франция - заплашван/осмиван/принуждаван на мълчи.

94

Анонимен

преди 2 години

Уникален ТЪ ПАК.

93

Joko

преди 2 години

Доторе, да ти имам самочувствието...Твоите старозагорци май не те долюбват !

92

Анонимен

преди 2 години

До 113Дава интервюта щото му искат.Ти що не даваш интервюта?Щото никой не ти иска

91

Анонимен

преди 2 години

Най-учудващото беше, че това се случи по целия свят. Това, че една глупост се прави по целия свят, не я прави по-малко глупост,_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=Имаше един виц от зората на мобилните телефони: "Ало, скъпи, здравей, надявам се безопасно да се прибереш у дома, че току що по радиото казаха, че един *** карал в насрещното по твоя път" - "Как един ***, бе муци?!? Стотици са, обади се на полицията!"

90

Анонимен

преди 2 години

Щом не го интересува,защо дава интервюта?! Прави се на ощипана булка

89

Анонимен

преди 2 години

Мангъров -най-великия.Ако бяха го послушали отдавна да сме забравили епидемията.Ама много к-ухи ле-й-ке има дето не го слушат

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109Мангъров е доктор с главно Д

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33Просто много от хората с и без Мангъров в листата на АБВ отнво нямаше да гласуват за тази партия.Но тази партия го подкрепя и застава зад неговите думи.

86

Анонимен

преди 2 години

АЗ УВАЖАВАМ ДЪЛБОКО ЛЕКАРИТЕ, В МОЯ ЖИВОТ ТЕ СА БИЛЕ ВИНАГИ СПАСИТЕЛИ, БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ, ЧЕ НЕ СИ МЕ СРЕЩАЛ С ЛЕКАРИ КАТО ДР МАНГЪРОВ.

85

Анонимен

преди 2 години

До ОбективенНе е виновен понеже той не управлява здравната система.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97Мангъров е излекувал хиляди хора