22

Истина

преди 2 години

Успешни преговори между терорист.ислямска групировка Палестинска автономия и правовата демократична държава Израел НЕ е да се спре Израел да защитава своите граждани и граници и да елиминира терористичните клетки на ислямистите,нито да се финансират с милиони и въоръжават престъпните им управлявани от дявола престъпни групи-врагове на Бога,които само за пари вършат делата на дявола срещу Израел,нито да раздават противозаконно земята на Израел на арабски-окупатори,както правят корумпираните ООН

21

Правда

преди 2 години

Наистина са трудни преговорите между терористична престъпна ПА организация - съюз на корумпирани нео-нацистки антисемитски терористични групи като ООП,Хамаз,Ислямски джихад и др, измамно наричана държава и противозаконно легализирана,финансирана и въоръжавана от престъпни корумпирани безбожни лидери като управляваните от дявола нечестиви ислямски терористи, които лъжат,клеветят,убиват,окупират и грабят чужди земи,собственост и погубват животи на невинни от Божия свят избран народ и земя Израел!

20

Анонимен

преди 3 години

Кой знае 1000лв и 15 дни на почивка в Гърция

19

Христинин

преди 3 години

Докато ООН не спрат да нарушават Божия морален закон, международното право и човешки норми с проислямската си антисемитска неправедна и поставят наравно правова демократична държава Израел и нейните обединени в терористични групи като ПА, Хамаз, ИД, Хизбула корумпирани измамни врагове целящи само като заколят, ограбят и погубят човечеството започвайки с Божият народ и земя Израел, няма нито мир нито зазоряване за нечестивите вкл. и за тези които финансират и въоръжават ислямските престъпници.

18

Правда

преди 3 години

Ислямските арабски терористични групи, фалшиво се наричат палестинци по римското име на земята на Израел и след като ООН даде 3/4 от тази земя на арабите под фалшиво име Йордан, за да ограбят и малката част на Израел която не успяха с война през 1948, само1 ден след връщането на оцелялите от Холокоста в земята им,измамните ислямисти обединиха терористичните си групи в Палестинска автономия и подкупвани с милиони от ООН за престъпленията срещу Израел няма да спрат да докато Господ не ги погуби.

17

Истина

преди 3 години

Безбожните нации - без страх от истинския Бог са корумпирани, неморални и беззаконни и през цялата човешка устория, водени от дявола са опитвали да ограбят измамят, ограбят и погубят Божия избран свят народ и земя Израел. И сега антисемитски врагове на Бог - нацисти, комунисти,искямисти продължават да окупират, грабят, клеветят, погубват Израел. А за истинския мир трябва да се приложи Божия закон и да се осъдят експулсират врагове на Израел като ислямски окупатори и ООН им съучастници с подкупи

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Да, може да са ни обичали преди 40 години, но вече не е така. Докато всяка година в България идват израелци и много българи пътуват до Израел. От евреите имам смесени впечатления, от палестинци - по-скоро негативни, но разбирам, че може да се дължи и на факта, че отдавна не живеят и не мислят нормално.

15

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Колкото Николай Младенов и Екатеринина Захариева СА БЪЛГАРИ толкова българско има и в този Мирослав Зафиров. Не евреи не се допускат на постове да представят външната политика на г/ои/мс//ки държави. Нека всички четящи да са наясно с това . Всеки го/им да е наясно че само такива имат право да определят политиката ни . Това не е ксенофобия тва реалността .

14

Dryn-dryn ta plqs

преди 3 години

В статията няма правописни грешки (май), но аз лично открих пунктоационни такива.

13

Анонимен

преди 3 години

повечето израелци са хазари от украйна, бившите републики и европа. от онея ефреи сафардите в израел почти нема, те са из северна африка, испания и на няколко други места. за другото си прав. и от двете страни имаха вътрешни политически проблеми и ги решиха като се сбиха. какво са няколко хиляди трупа за постигане на политическа победа, пръдене по едни столове, студена минерална водица, тежки маси, пет звездни хотели, преговори за мир...

12

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Стана ми смешно от прочетеното. Първо защото Израел и Палестина са лицемери. Военните действия бяха с цел да се подържа стратегическата идея за несъвместимост между тези две племена на един и същ еврейски народ. На второ място лъсна за кой ли път арабската лъжа за солидарност с палестинците. Всичко е просто ,Израел и арабите са един и същи народ еврейски и всичко е една вече патетична до сълзлив смях ромска игра. Семит без лъжа не може. Защо Саудитска Арабия или Катар не нападнаха Израел ?

11

Христо Христов

преди 3 години

До 6И луканов беше наполовина.Един вид - еврейски ни е преходът към демокрация.

10

Христо Христов

преди 3 години

Да припомним, че Соломон Паси и Леа Коен бяха сред първите, които предадоха България на лукановото БКП/БСП.

9

Девиз възраждане

преди 3 години

Е "Свобода или смърт" като сте *** и упорити копилетия трябва да сте разбрали, че в тази ситуация действам възрожденската. Казах да се избият тъпо *** ....

8

АБЕ , ЧАЛГАРО , БЕ..

преди 3 години

САМО ТОЙ СПРЕ ВОЙНАТА , С МАЛКО КЮЧЕЦИ И ЧАЛГА...ЩОТО ЦРЪНЦИТЕ И АРАБЕСКИТЕ , МНОГО СИ ПАДАТ ПО ГОЛИТЕ КЮЧЕЦИ...ЗНАЕМЕ СИ ГО ОТ ОПИТ !

7

чети внимателно

преди 3 години

"Мен ме свалиха няколко евреи.И именно тези евреи искат да водят хорото..." Т.Живков Талмуда е записано, че евреин може да краде, лъже и *** всякакъв неевреин.

6

Анонимен

преди 3 години

Тиквата?

5

някой си

преди 3 години

Аз си помислех,че са извикали другаря Станишев. Той е наполовина евреин. Най-логично ми се стори,ако трябва да е българин.

4

Анонимен

преди 3 години

Палестинците имат добро отношение към нас българите. През соца държавата ни имаше активни взаимоотношения с тях. Доста палестинци учеха тук и имаше и работещи. Като дете в махалата живееше палестинско семейство. Децата им знаеха български и участваха в игрите. Евреите не ни обичат, както и всички християни. Това знам само.

3

Анонимен

преди 3 години

Израел се прецака с това примирие. Беше в печеливша позиция и можеше да продължи да ги бомби до пълна ликвидация.Вярно, че ракетите на Железен купол бяха на привършване, но тези на Хамас също!