34

Мирослав

преди 2 години

При фигуранта всички започват да се връщат спокойно и всички ще си изчистят имената,очакваме-Божков,Цв.Василев,братя Галеви (все пак сестра им е депутат и бори корупцията) Баневи също,ще излезназнат честни,отрудени и репресирани хорица,Арабаджиеви и т.н. Давай Радеф в теб ни е надеждата както върна ДС на власт така да върнеш и техните олигарси с куфарчетата и да продължават да си ни крадат-велик велик велик Фигурант!

33

Анонимен

преди 2 години

докараха го зорлен има си обвенителен акт

32

Анонимен

преди 2 години

До Лаврентий БерияВкарват след 10-та присъда наркодилъри за 2 години, кво искаш от нашето правосъдие ? :)) Гешев е сложен да защитава интересите на ДС, какво го интересува, че имало некаква престъпност :)) Той най добре ги знае тези нещица :)

31

Хахахахах

преди 2 години

Искал да се върне , но заради вируса не можал . Кой е този дето би му повярвал.

30

Бай Тошо

преди 2 години

Тоя искаше още през март да се върне ама Гешев "не му позволи".

29

Анонимен

преди 2 години

При комунистите нещата се случват за мафиотите!Всички мутри при управлението на Метежника ще изчистят името си!

28

izh

преди 2 години

Чистенето на името - в брой. Гешев не искаше. Тези изглеждат по разбрани. Ще създадем прецедент и боса като реши да не си губи времето с адвокати. Пък и по евтино ще ни струва

27

Лаврентий Берия

преди 2 години

Когато някой ви казва, че вярва в Българското правосъдие - да същото правосъдие, което не е осъдило нито един за нието едно заково убийство от прехода и което не е вкарало нито един политик в затвора за престъплени срещу държавата - знайте, че този човек вече си е плати предварително на съдйте и прокурорите - агенти на държавна сигурност за да излезе и да ви каже - "Че вярва в българското правосъдие!" - ПО СКОРО СИ Е ПЛАТИЛ ТОВА иска да ви каже преведено на елементарен език.

26

Анонимен

преди 2 години

Щял да чисти името си хайдука му с хайдук......?!Имам белина с която да му помогна....Малко смърди но пък избелва всичко.

25

Трифон

преди 2 години

"Дошъл съм сам да изчистя името си." Като предадеш и продадеш някой си чист като света вода.Егати логиката.

24

Анонимен

преди 2 години

Трудно се живее в Дубай с тия торбички под очите - там алкохолът е забранен.

23

Анонимен

преди 2 години

21 Прокуратурата има доказателства и те не са, само, твърденията на друг човек.

22

Анонимен

преди 2 години

Пример : Аз съм на власт и моя министър забравя за 700 милки, мейби съм пиян, мейби съм на некакви медикаменти !? :))

21

Сат Н

преди 2 години

Доколкото знам Божков не се укрива, а просто живее в Дубай и адредът му е известен на всички. Прокуратурата не може да арестува някого само въз основа на твърдения на друг човек. Няма правно основание и няма смисъл к логика в това. Прокуратурата извършва колективно престъпление, тя е ОПГ.

20

Анонимен

преди 2 години

Име се "чити"понякога, с благотворителност, но с много пари, с покаяние, но този няма толкова, черепа е прибрал всичко. Пък и пратиха преврата...

19

hitko

преди 2 години

По-скоро се е върнал да провери средата за връщането на Божков или да уговори нещо с новите мафиоти на върха на Държавата. Те и без това са достатъчно изгладнели за свежи парици...Никога не отказват. Ще се окаже ,че няма достаъчно доказателства както обикновенно.

18

Анонимен

преди 2 години

Може би, е по-добре, да отиде на църква, да се помоли Богу, да се изповяда и Той, ще му прости.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички ортаци, накрая се скарват. Особено, ако не могат, да поделят крадени пари.

16

Анонимен

преди 2 години

Черепа нещо се е помислил за всевишен, нали храни много хора покрай хазарта :)) На мен ми е любопитно, как аджеба са пропуснали некакви мижави 700 милки да влезнат в хазната, сигурно са били в транс :))) Нема изчистване в БГ, веднъж окалят ли те, остава за цял живот :)) Мейби политичарите ще се поучат :)

15

Анонимен

преди 2 години

Нали, уж беше по причина, болест в семейството, или и двете. Нодява се, червената хунта, да му изпере името, както само тя си знае. Лоши новини, идат избори, на които ГЕРБ, с Борисов или не, отново ще спечели.