12

Немо

преди 2 години

До Анонимен 7Ти да видиш!Командировали са те от София да караш електрическо влакче, развиващо скорост 15 км/ч??Ние в Бургас, Варна и по-малките населени места по черноморието шофьори си нямахме - на конски впрягове бяхме, а всички шофьори бяха в София!Нищо че базата на СО МАТ да речем беше в Бургас.Влакчетата бяха към общините и вероятно по цялото черноморие не бяха повече от 20.По-късно ги дадоха по Указ 56 на частници.Бащата на мой приятел дълги години караше влакчето в Морската в Бургас

11

Никодим Аспарухов

преди 2 години

Какви железници, какви релси, какви 5 лева? Влакчето е с ГУМИ и развива невероятната максимална скорост от 20 км в час. Дядото е виновен, защото е изскочил в последния момент, завличайки и внук си. Оглеждайте се!

10

Мара лесната

преди 2 години

Тези наистина са луди! Как ще правиш железница в парк? Ами ако дете се опре в релсите и го удари ток? Морска му работа.

9

Анонимен

преди 2 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

8

Анонимен

преди 2 години

Виновни са дядото и внучето. Влак се движи по предварително направен път. Това че дъртака малумеен се напрайл на тарикат - ми негова си е вината. Това е железница, брат. Що заставаш на релсите и после ревещ че те блъснала?!?!?!Изкуфелия, го прибирайте в некоя сграда за такива с Деменция, явно не е в час. Виновен е дъртия, не влакчето.Мислете реално и логично. Мен що не ме блъска влак? Щото няма как влак да дойде до нас ей тъй. Ако застаната на линията - ДА, ама... в нас не идва влак.

7

За седем

преди 2 години

Това че драскаш по поръчка си личи отдалеч.И аз сега като си карал тия влакчета що не кажеш с каква скорост се движат??Пет километра в час? 6 км?Командировали те били на морето-още някоя простотия няма ли да измислиш?

6

Анонимен

преди 2 години

Мутрите сами си карат влакчетата за да икономисват заплати и стават сакатлъци. По времето на бай Тошо бях в градският транспорт карах Икарус. Лятото за 3 месеца ни командироваха на морето да караме влакчетата. Само професионалисти управлявахме тези влакчета. А сега куче влачи рейс. Добре че не ги е направил на запечатка.

5

Щерю

преди 2 години

Така става на неохраняем жп-прелез...

4

Не е истина

преди 2 години

Три коментара и трите абсолютно неадекватни.Абе вие знаете ли какво е туристическо влакче?Поне на картинка виждали ли сте го?Такива влакчета има не само в морската градина има гидории в парковете в София.Има ги и по цял свят.И се движат съвсем малко по-бързо от скоростта на обикновен пешеходец.Така че се иска много майсторство за да те блъсне такова влакче.а платените коментари и си ги оставете за някъде другаде.

3

Жо

преди 2 години

От статията разбрах, че в Морската градина има пешеходни пътеки.Възниква въпросът- останалите пространства по алеите за МПС-та ли са?

2

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от ГЕРБ!!

1

Анонимен

преди 2 години

ШОФЬОРА 100% АМФЕТАМИНИ И 4 ПРОМИЛА КАТО ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ПОСЕЩАВАЩ В МУТРОМОРИЕТО