258

Диана

преди 2 години

Интересно каква връзка имат касовите наличности по фирмите с организирането на изборите...НИКАКВА!...БСП правителството не си гледа работата, пъха си мръсните ръце където не трябва и манипулира хората за своята безценност - БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

257

ХЕ ,ХЕ...СМЕХ!

преди 2 години

ТОВА СИ Е ЧИСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕКЕТ , "НА ДЪРЖАВНО НИВО" !

256

Анонимен

преди 2 години

Огромни наличности по МАНДРИТЕ...

255

СХЕМАТА Е ПРОСТА:

преди 2 години

ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРКА ВЕЧЕ В БАНКИТЕ....ЩЕ СЕ ОТПОЧНЕ НЯКАКВО ИЗТОЧВАНЕ НА КАСИТЕ НА БИЗНЕСА , ПОД НЯКАКЪВ ПРЕДЛОГ! "КУПУВАНЕ НА ВОТ"---Е НАЙ -УДОБНАТА ПРИЧИНА И ПРЕДЛОГ ЗА МОМЕНТА...ХА,ХА,ХААА

254

Пилето

преди 2 години

Може ли да завьртим нещо да вземем акции от пенсионният фонд с кух оборот как мислите

253

M.I.C.

преди 2 години

До 281, но и не мисля, че моята правописна грешка ме лишава от правото да коментирам и поствам. Виж, много по-голям проблем е когато един харвардски възпитаник, министър на финансите в служебен кабинет, говори за касови наличности и то за всички фирми и веднага го свързва с купен вот.Изглежда някак си нагласено. Такова нещо има, но да се посочат конкретни фирми. Масово фирмите в БГ надуват касови наличности по много различни причини като една от последните е купуване на вот. Мое мнение.

252

M.I.C.

преди 2 години

Така е. Извинявам се. Моята правописна грешка да е проблема...

251

Анонимен

преди 2 години

Не завиждайте на нашенските схемаджии. Болшинството имат охрана дори когато ходят до тоалетната и живеят в постоянен страх някой да не ги застреля. По всяко време може да ги изнудват с компромат. А и след като умрат ги чака ада. Това са хора, които живеят в заблуда, че са надхитрили останалите и са постигнали нещо голямо.

250

1

преди 2 години

До Анонимен-284 ,алчни,но още не сме им видяли,чекмеджетата и кюлчетата,а на твоята тиква ,ги видя ,цяла България,сега записа го има ,и на бюрото на Кьовеши-европейския гл.Прокурор.

249

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахах, да, Кауфланд, Джъмбо и Практикер първата им мисъл е да купят избори хахаххахахах! Това е само в главата на алчните бсп-та!

248

Анонимен

преди 2 години

Е какво окалване на борисов -10 милярда отписани от нап на - фирмиМен за -200 лв недоплатен кредит ме дадоха на сьдия испьлнител и ми прибраха -1050 сьс сьдебно уведомление с обратна расписка

247

Анонимен

преди 2 години

До 280 M.I.C. ... но и аз се ОЧУДИХ, че не знаеш, че се пише УЧУДИХ, но даваш съвети!

246

Анонимен

преди 2 години

Всички изказвания на службата са режисирани с цел окаляне на Борисов-

245

Анонимен

преди 2 години

БСП да не гледа в Канчетона Частника.БСП започва първо с Мандрите!

244

M.I.C.

преди 2 години

До 283. Или просто никога тези пари не ги е имало. Една от първите причини поради които се "помпат" касите на фирмите на хартия е фиктивното изравняване на баланса. Иначе фирматата може да изглежда в доста по-лошо финансово състояние, което всъщност е реалноста за много такива напомпани фирми.Но и аз се очудих, че първото нещо, за което Василев говори е купуване на Вот, а не че тези пари в много от такива случаи никога не ги е имало.

243

Анонимен

преди 2 години

Леле каква простотия и тякой и вярва. Голама касова наличност основно идва от това, че има приходи от продажби , а не всички разходи са обявени като заплатите.Парите са дадени но не официално. Тези пари ги няма налични а само на документи. Какво ще купиш, като физически ги няма.И това е казано от финансист ,който трябва да му е ясно това.Затова от госини правителството даде възможност да се изчистят тези суми като им се плати данъка.

242

Анонимен

преди 2 години

Трябва сериозно раследване по казуса вероятно тези наличности са за закупуване на избори

241

БайХ

преди 2 години

Този мак са му написали сценария и той си го чете с предизборна цел. Говори за някви 20 мил сумарно изражение. Ми то само фирмата за която работя оперира с доста по-големи суми от това а тук става въпрос за събирателни данни от повече от една бг фирма. Такива изявления звучат несериозно. Този министър дали си мисли че освен него всички други в държавата трева пасат?

240

Анонимен

преди 2 години

Харвардският брус се е оцъклил по-две причини, първата е че биткойна се срина и американската му фирма за копаене на биткойн е пред фалит, а втората е че онзи ден е хванал културиста да му изневерява. За това сега е хистериясал и го изгради жълта преса.

239

Анонимен

преди 2 години

Това го знаят и децата ,действия трябва