83

До 93

преди 2 години

,,В България няма....,,Много си уверен нещо.Като всеки илитерат.

82

лаборанта

преди 2 години

В България няма лаборатория, която може да изолира вироса да не говорим за варианти !

81

MЯУ

преди 2 години

и тази ли са я впрегнали да плаши хората ?!

80

Дио споров

преди 2 години

Или обратното - английска диаспора във малка Англия... Ти, госпожо, не знаеш имената на прародителите си, сигурен съм, но коментираш и даваш мнение за неща, дето и халхабер си нямаш, идея нямаш за какво иде реч. Нито знаеш колко е територията на обединеното кралство, нито други статистически данни, и подробности... Съжалявам такива като тебе, невежи, лаици, некви живи същества дето си верват...

79

скоропоговорка

преди 2 години

Един чук , *** с чук - "*** , чук" с тоя чук.Ако я цунзурират :Един 4yk c 4yk -4yka , 4yk c toq 4yk

78

да ама не

преди 2 години

не само в англия но и тук има големи индийски общности

77

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 86 ; Дали заради "грипчето" или заради други съпътстващи заболявания ,които на са лекувани ,а ? Защото: 1- от болести ,които не са ковид , не падат парички ; 2- хронично болните не ходят в болница от страх да не се заразят с ковид ;3-JP -тата не приемат болните , а ги лекуват по телефона и чак когато положението стане необратимо ги пращат в болница ;4- експерименти с болния с тонове лекарства, пък ако издържи и пр. действия на "перфектната" ни и "адекватна"здравна(парична) система !

76

Анонимен

преди 2 години

Анулирайте самолети от АНглия и контрол на границата за всеки който идва от чужбина с тест и 20 дни карантина.

75

Анонимен

преди 2 години

Фактите се, че заради подценяването на това "грипче", в България през 2020 година умряха около 21000 човека повече, отколкото ако смъртността беше както през предишните години и още около 13000 за първите 4 месеца на 2021.

74

Лука

преди 2 години

Представяха ни вируса за смъртоносен, а ние не вярвахме. Всъщност смъртността е над 50%, умствена смърт при това сред не заразилте се.

73

Анонимен

преди 2 години

дрън дрън, щяла да намалее с половин милион ако не се ваксинираме с великите ваксини. въобще вярвате ли като пишете тези глупости. масово се заразихме и не сме намалели с 500 хил.

72

Лука

преди 2 години

Много внимание му отделяте на това грипче. Грипове е имало и ще има. Живейте си живота, не умирайте по 10 пъти на ден.

71

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е каква ни е целта при тази епидемия. В Китай, Нова Зеландия и други държави целта е да се спре епидемията и те го направиха и сега там има само пренос на вируса от чужбина. В България целта на мутрите беше "да има достатъчно легла в болниците" и нито дума за спиране на епидемията. Сега нещата за България са ясни - или масово ваксиниране за спиране на епидемията, или масово заразяване и България ще намалее с над половин милион човека, но това разбира се ще стане за няколко години.

70

Щастливият Бил

преди 2 години

много хубава новина сподели. чудесно. благодаря

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането си има плюсове и минуси, но по мое мнение хората, при които смъртността е висока, трябва да се ваксинират, а всички добре знаем кои са те.

68

Да,да, ама не

преди 2 години

До 74 И при всеки следващ мутант, щам..... ще правят бустер(демек подсилвач, подкарвач,ъпгрейд, ъпдейт...все тая) или пък нова ваксина, но вече с моите и твоите парички, а не от държавата с парички от моите/твоите данъци, такси...! Като не стана с грипните ваксини?!?!

67

Анонимен

преди 2 години

Всички около мен се ваксинираха и вече са с две дози. Много малко са заразилите се и то почти всички през ноември 2020 и само трима починаха от Ковид-19. Останалите още се възстановяват, макар че вече са значително по-добре.

66

Анонимен

преди 2 години

До ???и за чий ни говориш за статистиките си, манипулаторче. да плашиш хората с вярванията си и числата си. нали това ти е целта на финала - да ги е страх от ковида и да си сложат ваксините ви. затуй ти плащат да пишеш разни неща. на мен не ми плащат. днес имам време и се забавлявам с такива като теб. и пак, ваксинирай се.

65

Анонимен

преди 2 години

всички около мен се зазариха и го изкараха на крак и децата също. на партита ходихме, на концерти и т.н. отново моя скромен призив към всички радетели на ковид ваксините да се ваксинират задължително. моля ви, ваксинирайте се, спасете си живота и този на близките си. не ми пишете алабалистики, просто се ваксинирайте и си свиркайте. който не се е ваксинирал, няма право да говори за великите ваксини като спасението. трябва пример да дадете, другари. относно 5G, не е в областта на моите конспирации

64

???

преди 2 години

Тук нищо не съм писал за ваксините, а само за смъртността от вируса. Който няма аргументи, започва да извърта и да твърди, че съм казал неща, които не съм казал. Това е познат прийом на манипулаторите.