23

Анри дьо Тюрен

преди 2 години

Затова Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на cъвременния свят!

22

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

21

ан

преди 2 години

Все едно казармена служба ще отбиват. И пак шовинизъм.

20

тъжно

преди 2 години

А нашият празник на културата ще мине под звуците на чалга от колите на абитуриентите.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще важи за две години.

18

Щерю

преди 2 години

Ако тука ни раздадат по толкова за Култура - кръчмарят у село ще получи инфаркт от засилен културен обмен...

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Интереснп как от ДнесБг не ги притеснява тоя че ки дждия с горещите тинейджъри и кюлотите им, а коментарите, в които се псува с пълно основание един престъпен етнос...етносут на ония *** лоумник псевдоцар Кирльо. Защо не се обадите на пенгетата за пропаганда на сексуални гадости в пространството на коментарите? Наистина ли преценявате това за нормално?

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

600 евро РСА за всеки млад французин, който не е длъжен да бачка за това. Безплатно здравеопазване. Безплатно и качествено образование. Гарантирана пенсия,дори за такива,които никога не са бачкали и с която един френски пенсионер може да си изплаща без да му тежи апартамент в Царство България. Да продължавам ли? Хайде сега вампирите от Перестройката и СДС да сезират сами себе си в Прокуратурата за геноцидни срещу българите политики. Защо Франция не бе критерий за реформи, а САЩ? Защо бе, луди

15

Мальчик-гей

преди 2 години

И тук трябва да го направят, но за култура с насоченост - образоване на подрастващите и младежта за това, че хомосексуализма не вреди на околните и полът е въпрос на личен избор.

14

франчуля зомбуля

преди 2 години

Мхм може да гладувате, но от упадъчната, дегенерирала сексуално и душевно култура трябва да пиете по чаша всеки ден ! Особено от тази около европедервизия и френските изродщини ! Така се управляват промити роби ! Вива ла Франс !

13

Хммм

преди 2 години

Супер! Прекрасна идея!

12

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеННаправо е разорена България с тия 80 милиарда депозити и 15 милиарда фискален резерв.Не е като при Жан Виденов всичко да е стабилно.

11

Анонимен

преди 2 години

Кабаретата в Париж културни прояви ли са?

10

Идеята е добра

преди 2 години

Хем си развиват местната културна индустрия, хем местят погледна на младежите си настрани от холивутския брейн лошинг.

9

ЦИНИК

преди 2 години

За нази няаа ли таквоз нящу бря ? Те за ора не ни четът ,пари жа ни даат ! Тряаа саму дъ бачкаме и дъ плащаме данъци.Бравос на френците.За нас Ганчовците -работа,работа,работа !!!!

8

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И Я ВКАРА В 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!! ПАРИ ВЕЧЕ НЯМА ЗА НИЩО! 50 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ БЕШЕ САМО НАЧИН ДА ГИ КУПИ А НЕ , ЧЕ ГО Е ГРИЖА ЗА ТЯХ СЛЕД КАТО ГИ НАРЕЧЕ ИЗЕДНИЦИ НА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ

7

Анонимен

преди 2 години

А нали чалгата също е "култура"! Защо да не се субсидира и чалгията, наравно с натюрморта примерно? Аз ако имам чужди пари за раздаване, бих раздал на духовите оркестри от северозапада по 10000 на калпак и на Капанския ансамбъл в Разград, защото имам познат там.

6

До 4 от 1

преди 2 години

Това са ваучери само за билети за култура. Чети преди да драскаш във форума. Слагам ти един минус

5

Анонимен

преди 2 години

И при нас е така. Взимат по 300 евро на човек за културни прояви от рода на Евровизия и др джендъркалинкови акции.

4

У

преди 2 години

Ето кои били истинските комунисти, сър! Предполагам, че не са си орязали от чиновническите и президентски и всякакви други заплати. Това е отвратителен двоен стандарт на скрито субсидиране, а нас ни подлъгаха да си превърнем кината в бинго зали и казина, даже и заводите и земеделието, в името на т.нар.-свободния пазар. Къде в случая е свободния пазар на тези лицемери?