5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Над един милион случая на екстремална бедност ,установени в подножието на Витоша. За тях да напишете нещо? К'во ни интересува родата на Киро, дето хвърли топа от Непал,Индия,Пакистан,Израел и Филиповци ? Интересува ни бедността на българите и това как тя да бъде премахната. Не ни интересуват разни безобразни и некултурни индивиди.

4

Анонимен

преди 2 години

"истинските числа на заразените може да са някъде между 150 и 200 души" - колко имат температура? Колко кашлят? Или истинските числа могат да са НУЛА, ако някой в Непалската лаборатория е омотал процедурата? На място, където здрав човек има нужда от адаптация към пониженото количество кислород, вие ще разправяте че има 150 човека с ковид, ама не знаели...

3

Анонимен

преди 2 години

Здрав човек с положителен тест = грешен тест. Ще го признаем ли вече, или играта продължава? А в САЩ намалиха чувствителността на PCR при тестването на "ваксинирани". При останалите пак се тества с високата чувствителност, която генерира безброй грешни резултати. Голям майтап, наглостта е колосална, всичко е видимо, и пак хората отказват да разберат.

2

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да уточняват как става изкачването - без кислород, със ковид, зимата е само за най-голямите про-та...

1

Светозар

преди 2 години

Не мога да разбера, щом като алпинистите се чувстват добре и готови за изкачване, защо трябва да ги спират ? Те ако са зле няма да тръгнат на Еверест.