109

Анонимен

преди 2 години

11 място за еднокомпонентна песен? Не е зле. Аз очаквах 0 точки.

108

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ ПА КОЯ Е

107

Анонимен

преди 2 години

Много елемнтарна и бозава мелодия беше нашата. Иначе симпатизирам на Виктория - хиляди пъти по-добре поведенчески и визуално беше от повечето участници маймуни и наджукени кифли.

106

Анонимен

преди 2 години

Всичко беше доста бледо и без цветно. Имаше старание и затова се стигна до някакво класиране. Облеклото беше под всякаква критика, дори не заслужава коментар.

105

Анонимен

преди 2 години

По-хубава и запомняща се песен от Beаutiful Mess на Кристиян Костов не сме имали. За мен той беше жестоко подцененият победител на Евровизия 2017.

104

Анонимен

преди 2 години

С тази умряла песен пак добре 11 място

103

Анонимен

преди 2 години

По коментарите виждам че 25-30 години чалга доста са изкривили мирогледа на много хора и представите им за качествена музика, изкуство, стил и поведение.

102

Анонимен

преди 2 години

И ся Ко? Кариера в телевизията като водеща на някое "музикално" предаване от рода на "Врякай с мен...еди коя си" и "не сменяйте канала". Толкова си може момата. Видяхме я и оная Драгнева.

101

Dr.J

преди 2 години

Да беше казала едно "тенк ю" за точките си от зрителите, а те седяха като посрани.

100

Анонимен

преди 2 години

И изобщо какво е това скубане на коси. Десето място(с Гърция имаме еднакъв брой точки) на финала от 24 държави. Голяма трагедия.Британия завърши с кръгла 0, Германия с 1, Испания беше с 5. Известна и качествена група като Хувърфоник(Белгия) също беше с 5. Ако щеш и гръцката кифла със същия резултат като нас. Сигурно трябва да си прережат вените.Нищо съществено не се е случило. Но ние плюем

99

Анонимен

преди 2 години

Ти искаш да ти подскачат и хилят ли? Подсказка, им една слабо известна певица наречена Адел. Може би си я чувал. Тя е такава, умряла на сцената и песните и са едни депресивни и умрели. Но незнайно защо има Грами, световно известна е и я харесват хората.И далеч не е само Адел. Има всякаква музика и всякакви изпълнители и това е хубавото.

98

ВЪЗМУТЕН

преди 2 години

Като е интровертна и пасивна като поведение ,да си стои в тоалетната и там да си я пее ,но тихичко ! За другаде не става песента !Не само Виктория е виновна,на никой ли не му просветна че тая песен е безкрайно нищожна !

97

до 123

преди 2 години

Абсолютно те подкрепям!Толко ли не можаха да измислят по прилична ,ако не хубава,песен!А по отношение на облеклото ,под всякаква критика!ТВА с което беше облечена ,мина всички граници.Така и в къщи не си позволявам да ходя !

96

Анонимен

преди 2 години

Е,то пък и актьорска игра. Виктория си е точно такава. Всъщност това й е проблемът. Тя е много интровертна и пасивна като поведение. Този тип музика е стилът, който й пасва. Но тази естественост и по-камерна музика един път успява в Евровизия, но по-често не.Но пък фалшивата веселост и откаченост, което се приема за нещо нормално и се прилага от другите участници е именно преиграване и дразни.Аман от шарени и подскачащи

95

Реалист

преди 2 години

Вики,песента ти беше калпава. Ти преигра,много фалш ,лиготия и слаба актьорска игра! Мазнотия до шия,както обобщават за слабите изпълнитетели! Вчера ти беше от тях,не успя да впечатлиш с нищо! Хайде ,не ни завладя о загуби,дано паричния еквавилент на твоята простотия има рвално измерение

94

умен

преди 2 години

чудя се как взе 11 място аз не бих дал и ЕДНА точка ,за тая песенпълна глупост ,песента,визия ,облекло..всичко под всякаква критиказа мен това представяне е за последно мястоСрамота!

93

Отличник

преди 2 години

Абе доста ни беше умряла и мяукаща песента, нека сме честни - на това му се вика асансьорна музика, няма живец, няма с какво да те закачи

92

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази страховита гримаса!

91

Анонимен

преди 2 години

Нашето момиче добре се представи - стилно излъчване, красива сцена, песента не беше шедьовър, но тя си я изпя добре. Да е жива и здрава и много успехи в бъдеще!Младежите от Итлалия разцепи мрака - готини, присъствие, пеене...всичко. Финландците , Исландците и Литовците бяха също много свежи. Германеца доста забавен и приятен. Французойката прекрасна вокално.Имаше доста конкуренцитя тая година и нашето момиче се представи достойно!

90

Анонимен

преди 2 години

Браво на момичето !