6

епидемиолог

преди 2 години

До Анонимен 4...................Личи си че са ти промили и на тебе мозъка.Да, този пореден грип е създаден в лаборатория но нищо особено не е.Гриповете никога не са изчезвали завинаги, а се появяват сезонно с мутации. И никога надеждни ваксини за грип не са измисляни, въпреки стогодишните опити. Старци и болни си умират от грипни усложнения ежегодно, но никога не е имало такава организирана страхова пропаганда както сега. Става дума за едни пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Искам на плаж в Италия, може и в Гърция......е, в краен случай може и във България

4

Ездача

преди 2 години

Дългокосото *** италианче, със зеления бански. Напрао ша я изкривя от йебанье ако ми падне. Плаж - млаж, сичко ша забрай мамито. *** нейсе, короната ша я отнесе. Язък за убавите кълки и дупарка. Тц тц тц...

3

Анонимен

преди 2 години

Ще видите есента какво чудо щее. Поради топлото време вируса стана по мързелив. Много народ ще се заразят но ще го усетят едва есента. Тогава ще има нова карантина по строга от тази която беше. Ако си мислят че ще си живуркат живота както преди вируса в голяма грешка са. Този вирус нее природен а е създаден в Лаборатория и никога няма да изчезне. Ще трябва да се съобразяват с него и ще живеят за него.

2

Италия

преди 2 години

Нема да ревем, 'щото се ваксинираме. Вие ще ревете, щото сте *** глави

1

Анонимен

преди 2 години

Е, нищо.След месец ще реват.