11

Анонимен

преди 2 години

Тогава Гейтс и Ротшилд, откъде ще правят милиарди?

10

как да стане?

преди 2 години

Ако премахнат патентите,ще трябва да разкрият състава и начина на производство на ваксините. Тогава ще избухне ГОЛЯМ скандал,тъй като някои от компонентите и методът на генномодифициране при изработването са опасни , токсични и увреждащи човешкия организъм

9

Анонимен

преди 2 години

Не се разбра сега, ваксинираните ще живеят по-дълго от неваксинираните ли? Да се знае за какво е "кушиятА"!

8

Анонимен

преди 2 години

60 държави искат, но Бил Гейтс Не иска. А той и другите като него контролират нещата.

7

Смехурко

преди 2 години

Видяхме до какво стигна комунизмът.Проблемът не е патентите А че няма достатъчно производствоЗамислете се Астрата какви бели направиха защото решиха да правят ваксина, а никога преди това не бяха правили. То объркани доклади, статистики И опита им за ПР, защото са се отказали от всякаква печалба допринесе до

6

Аз

преди 2 години

Направо ги спрете тия отрови наречени ковид ваксини.

5

Трезвомислещ

преди 2 години

Това не е добра идея!Защото утре никой няма да иска да разработва нищо.Но пък от друга страна-ако измрат бедните на кого ще се продава? Най умно е да си останат патентите но за бедните да има специална ниска цена за ваксини и лекарства.

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

За какво ви е премахване на патент върху нещо, от което със сигурност нямата нужда?Как може някой да иска да произвежда депопулационна ваксина свободно ей така?

3

Момо

преди 2 години

Това е ужасна идея. Причината е, че благодарение на алчността има прогрес. Без печалба никой няма да се старае и няма да бърза да свърши нещо.

2

Разходите

преди 2 години

за ботокс обаче да си останат частни.

1

Утопист

преди 2 години

Четките да зъби и жените също трябва да бъдат общи.