202

vlady

преди 2 години

Има читави италиански групи като Novembre, Shores of Null, Rome In Monochrome и т.н. макар и в по-бутикови жанрове за ценители и познавачи.

201

Анонимен

преди 2 години

Тези Måneskin са ПАРОДИЯ на рок група, но не и истинска рок група!! Просто имитират като в буфосинхронада поведение на рокаджии, реакцията им при победата беше тоооолкова отиграна и фалшива, че нямам и грам съмнение за нагласена победа!! Ако тази група след Евровизия продължи да съществува, обадете ми се!

200

любознателен

преди 2 години

Няма бългаска песен на Евровизия. Песента е написана от шведи в Швеция. Престанете с глупостите. Проверете! Няма журналисти да проверят.И конкурса е за песен, а не за изпълнители.

199

Анонимен

преди 2 години

Тия, дето реват тука - вземете напишете и изпейте песен, с която да се класирате на Евровизия и да спечелите конкурса. Иначе само врякате - това не било песен, оная не можела да пее. Ами изпейте вие, бе! Ама не можете, нали, само плуете на дивана.

198

до Fena

преди 2 години

Т.е. щом няма известни рок банди, италианска рок-банда не трябва да пише добри песни и не трябва да участва в Евровизия, а само английски групи. ***.

197

Fena

преди 2 години

Наистина това е някаква куха игра. Рок банда от Италия да спечели, а Англия и Германия да са на последните две места! Всеки нормален музикант ще се сети за поне 100 UK банди и за нито една истинска рок банда от Италия

196

.......

преди 2 години

И тая нашата пoмияpка беше гола вода.

195

Анонимен

преди 2 години

Тия песни са гола вода... стига с това патриотарстване. Нито италианската песен е песен, нито нашата става за нещо.

194

Анонимен

преди 2 години

Точно така, същото си го помислих И аз. Италия никога не е била силна с рок бандите си, а тази група изглежда като нарочно сформирана, за да спечели Сан Ремо и после Евровизия, които са в тясно сътрудничество. Изкуствено създаден състав, като преди години българския Симфоникс. И къде са сега те?! Италия искаше да е домакин отдавна, понеже когато спечелиха детската Евровизия 2014, те се отказаха от домакинство (не си струваше), но сега им излезе късмет за Голямата Евровизия.

193

Анонимен

преди 2 години

Ужасна песен, ужасно изпълнение и ужасно старомодна аматьорщина. Нещата са нагласени сто процента, просто искат следващата Евровизия да е в Италия по икономически причини.

192

Анонимен

преди 2 години

Тази песен беше някакъв кошмар.

191

Анонимен

преди 2 години

следващата година по 1 козичка на сцената и тия същите да се съешават с нея .пък ние ще им ръкопляскаме

190

Анонимен

преди 2 години

хайде сега да награждаваме кокаиновите наркомани и джендъ*ите .само защото били различни. ами да различни от "нормалността " са.

189

Неумение

преди 2 години

Обичам рока, но в случая предпочитам да слушам, но не и да гледам. Джендърството е на ход и очевидно това не смущава европейците. За мен картината е тревожна и въпреки хубавата и подходяща за следепидемична атмосфера музика, тези женствени скакалци са ми в повече. Затова съжалявам, че това нещо се поощрява. В същото време пък ние се явяваме с една хубава лирична песен, но неудачно предложена във времето и мястото. Просто липса на нюх и каквато и да е стратегия. Тази музика ще си я слушам нощем.

188

До 231

преди 2 години

Българите обаче са много умни! Затова се захласвате по чалга и надути джуки! Това е балканска простотия.

187

Киро Рамбото

преди 2 години

Не знам, нещо не ме грабва тая песен. Малко изкуствено и насила ми звучи.

186

XCX

преди 2 години

Да бяха изкопирали Metallica щеше да е по-добре.Грим - като Джони Деп...Все пак по-добре от "брадата жена" Кончита Вурст, която/който пак се появи по някое време за хонорар естествено.Останалите (особено наща) - още по-зле.

185

Анонимен

преди 2 години

Италианците са искали визуално да копират Дейвид Бауи, когато изпълнява Старман. Дори заигравката с китариста е копирана. Но ако в онова време това е било нови и шокиращо, сега изглежда доста старовато. Но пъко може да минава за позабравена и зъвръщаща се мода, кой знае. Като нищо съществено ново не се ражда по тия времена.

184

читател

преди 2 години

Пълна отврат.Напъна за оригиналност е изместил всичко друго.

183

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли нямаме пари за костюми??? Защо по нощница излезе девойката???