88

Анонимен

преди 3 години

Смени директорите на големите болници в София. Чакаме действия срещу д-р Спасов, шефа на Правителствена болница , или ще го прикривате...

87

Анонимен

преди 3 години

"нямам скрупули" - да, личи ти, че нямаш, както и останалите, които сега се готвите да съсипете държавата. Но както е казал Захари Стоянов - "но не е виновен той, виновно е онова гологлаво стадо, което го слуша".

86

Demonaz

преди 3 години

Мда ще дойде ,колкото нигерийския,бразилския и южноафриканския. Отивайте за ваксинация,че есента чака и трета игла,а на пролет четвърта може и някоя "бустерна".А,ако времето не влияе защо и миналото лято нямаше "страшния кромид" ? И не излизайте с Индия,че то там ковида им е най-малкия проблем. Вижда се ясно,че това е сезонно заболяване ,но нали трее се пробутат ваксините.

85

Анонимен

преди 3 години

Стойчоо кат дойде индийския твойто чудо големо ще е

84

истина

преди 3 години

Защо тогава продължи с още два месеца извънредната ситуация

83

Анонимен

преди 3 години

вироса измигва щот Хунту Радев го е погледнал а неговите сълзи лекуват рак ама го чакаме

82

Миро

преди 3 години

Много компетентно умозаключение.В Бразилия е голям студ и затова ковида се вихри даже и мутира .Браво.Кацаров ти си велик

81

българин

преди 3 години

До: номер 97Стойчо Кацаров не е по-лош от Мангъров - право дума човекът! Топлото време ще унищожи вируса - нали и миналото лято беше така?!Освен това придобиваме колективен имунитет - и то не само от ваксините, а от заразяването с истинския вирус най-вече, плюс (може би) и от ваксинирането.

80

българин

преди 3 години

А какво разправяхме още миналата година? Това е сезонен вирус като грипа. Да, смъртността явно е три пъти по-голяма от грипа, но е сезонен вирус. Оня, мустакатия, и другия, брадясалия, и оня, плешивия генерал, изобщо цялото щабно войнство разправяше: "Аааа, не се знае, не се знае, може да е целогодишен вирус!" И миналото лято нямаше вирус и това няма да има! Бих добавил - и колективният имунтет, който вече се заформя е причина вирусът да изчезне!

79

123

преди 3 години

Мангъров поне се опитва да се аргументира научно. Този и това не може.

78

О хо хо

преди 3 години

Стойчо е Мангъров 2. Пази боже !!!

77

Обективно

преди 3 години

САМ СИ ЩАЗА, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА Е МИНИСТЪР. АМИ МАХНЕТЕ ГО!!!!

76

Т.Шак

преди 3 години

Ами и миналата година по това време вирусчето поизчезна. Явно е сезонно. А колкото до Индия, влезте в сайта на ООН и вижте броячите за населението с колко се увеличава то в тази страна! Ще ви се завие свят. Множат се като ***.

75

Анонимен

преди 3 години

Отново общи приказки като на пазара. Тотално безхаберие и неадекватност. Добре, че са само за 2 месеца, но и това време изобщо не е малко да нанесат непоправими щети за България.

74

Анонимен

преди 3 години

имам приятели в Индия и трябва да ви кажа че ги тръшкат само параноите по новините

73

Голям прос

преди 3 години

По-малко тестове. Топлото време не пречи в Индия на вируса да ги тръшка. Само глупости се говорят, вместо да разберат в Тайланд например, как се справят

72

Анонимен

преди 3 години

Кво затопляне бе?В Индия да не е смразяващо?!Махна се Бойко,ще се махне и вирусът!

71

?!?

преди 3 години

То само с претенции не може накрая поемаш отговорност и всички те виждат колко си плосък.На въпрос знаете ли, в момента има много други заболявания, който са нелекувани Какво ще направите? Тоя се държи сякаш не питат него даже и му повториха въпроса пак нищо. Няма план, няма профилактика хората да март. Иначе много може много знае

70

Анонимен

преди 3 години

Много е лесно да плачеш по предишните, но никой всъщност не може да каже дали са се провалили, защото никога не се срещали с такава ситуация. Умния ще се поучи от направеното и ще подобрява, а не само да се сипят упреци. Лесно е на готово, трудно е първия път.

69

Анонимен

преди 3 години

Тези глупости да ги обясни на Индийците. Може би при тях сега е зима.