20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Ей много прос то парче си , разследването срещу тези е започнало още по-времето на предишното правителство. Сега е финализирана, били са следени повече от 6 месеца.На *** никой не може да му помогне.

19

SHEFA

преди 2 години

НА 5-ТИ АПРИЛ СЕ 0ПИТАЛИ ДА 0ГРАБЯТ 500 МАРИХУАНА?-500 КГ?!?!?!?-ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ САМ0 ЗА ТВА ДЕЯНИЕ В ИТАЛИЯ-RAPINA-НЕ ИМ МЪРДАТ 10 ГДИНКИ МИНИМУМ КАТ0 СЕ ВЗЕМЕ В ПРЕДВИД ЧЕ СА НА СЛУЖБА В МВР-Т0.

18

Анонимен

преди 2 години

Вътрешна сигурност ,да заработи ...в всички големи градове има корупция

17

Това ИЛИ

преди 2 години

е сигурно за отегч вин обст

16

Бракониеер

преди 2 години

Дребни крушки сте хванали.Хванете едрите риби .

15

Бай гошо

преди 2 години

Политическите репресии никога не са водили до нещо добро!

14

Анонимен

преди 2 години

Боко се фалеше, че преди него имало отвличания на бизнесмени от организирани престъпни групи и той спрял отвличанията....В края на мандата отвличанията се правят от полицай

13

Ориентиран

преди 2 години

Аз на един *** му казвах миналата година - дойде ли служебното или друга власт ГЕРБ ще ядат Скумрията. Ама той викаше бате Бойко, та бате Бойко.Така трябва . Нпълно подкрепям служебното правителство.

12

Анонимен

преди 2 години

Че те полицаите от цялата страна правят това и къде -къде по-големи далавери. Тия ми се виждат още начинаещи и неумели и ще го отнесат за непрофесионален рекет...Да се бяха просветили от Извора, как се правят такива работи- Тиквата...

11

Анонимен

преди 2 години

Това е скалъпена акция за улов на кокошари. Пак са хванали цаца, а китовете се покрили. Нормално за "новото правителство" в желанието им да хвърлят прах в очите на кьоравите.

10

ЕГАТИ

преди 2 години

пропускате съдиите сега просто тече пазара з а откупа от затворсъдиите трябва всички да се вкарат в затвора и да се внесе съдебен борд от чужбина тогава прилагането на закона ще вкара в пътя доста.

9

54281

преди 2 години

Публична тайна е сътрудничеството между полиция и престъпници. Доказателствата трудно се откриват, но не е невъзможно. Веднъж помне ли се, ще се разплетат доста чорапи и доста жилетки...

8

eve1

преди 2 години

Няма нищо по-гнусно от полицай-престъпник.Уважавам истинските,честни полицаи,уважавам донякъде и истинските престъпници но от полицай-престъпник ми се повръща!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако са виновни - в затвора!Само дано не са поредните иззмами от Клепоухия резидент на Кремъл

6

Анонимен

преди 2 години

Никога не вярвайте на полицаите През последните 10 години от МВР са уволнени и предадени на съд над 700 полицаи за различни престъпления

5

Анонимен

преди 2 години

Обвинението за патроните е голям смях-ами то така може да обвинят всеки,който притежава огнестрелно оръжие, че не ги съхранява както трябва. Опитът за кражба на 500 щг наркотици също е пълен т....ак.Щом не са го хванали в момента да се опитва да ги краде,е пълно безумие да се повдига такова обвинение.Бас ловя,че съдът ще го освободи.

4

Анонимен

преди 2 години

Хе..само в Пловдив ,то в София не,Ами черноморието и децата знаят )

3

Диана

преди 2 години

Интересно защо случаят с полицаите беше разтръбен като залавяне на корумпирани полицаи, свързани с последните избори....Манипулация е малко да се каже тук...Това не е само манипулиране на общественото мнение, но е и поредната лъжа на правителството...Кой знае, всъщност, от кога ги разработват тези полицаи ако наистина са виновни, но тези дойдоха и веднага ги изловиха, значи...Типично за БСП! - спомнете си, че снимките на чекмеджето на Бойко бяха много стари!...Никаква отговорност! БСП ВЪН!

2

Бау

преди 2 години

Малко са!! Всички ГЕРБЕРИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА СЪДА!!

1

Леля Мари Хуанка

преди 2 години

Решили да позахлебят малко . Ама то винаги има и интимни ситуации напоследък.