392

Диана

преди 3 години

Поне ЕС вече си има представа с кого си има работа!... Крякайте, крякайте жабчета! Така ставате все по-видими и чуваеми! Истината винаги излиза на повърхността дори от толкова смрадливо блато като вашето...

391

Аха

преди 3 години

Ами изпълнете до тогава условията на България, за да ви каже ''да'' !

390

nilesev

преди 3 години

Да се благодарим , че 22юни е преди 11юли, защото уверен съм как ФИГУРАНТА РЕЗИДЕНТ след инструктажа в Сърбия какви щеше да ги надруби. Как по всички медии щяха да ни убеждават колко е правилно да пуснем,, братята" северномакедонци до преговори.Пък те после ще се ПОПРАВЯТ.

389

БАН

преди 3 години

Алйоууу...Пендаратааа...Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

388

анаЛизатор

преди 3 години

Предстоят шест истерични месеца със словенското председателство (което никой не взема много сериозно), но после идва Франция насред президенстската си кампания,а Скопие е време да помисли за преброяване и нови избори,по възможност с нови партии и историчари.РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.След като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

387

Мънкиндонски юйдурми

преди 3 години

Сантуш още през януари каза,че това е двустранен въпрос и сега идва да покаже,че са опитали някакъв диалог.За Лисабон,Скопие е последна грижа. Португалците са стратези от високо ниво и бързо видяха,че интереса на ЕС е да стимулира диалог със София,а не отстъпки на РСМ.Сантуш добре знае къде стои РСМ в приоритетите на ЕС насред пандемията и глобалното разместване на сили.

386

тотално изтрещяване.

преди 3 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден пътПендарата ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

385

нема такова жювютню

преди 3 години

РСМ-Това не е ли един от западните квартали на София?

384

пълни тъпотии

преди 3 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,северните-макета сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...Още дълго време ще я гледат Еуропската уния през крив северномакедонски макарон!!!

383

Е ле па тоя...

преди 3 години

Пендарата и Северномакедонските драми,които той играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро ще му бият шута и в РСМ.Така ще свърши този селски тарикат.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постоянно пробутва и дава на народа.Направо ги лъже .Ще видим до кога ще кара така.Но няма да е дълго.Матриалът ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това.Вентилаторът от байряко им ще задуха в обратна на Еуропската уния посока.

382

наблюдател от ООН

преди 3 години

Северна Македония е псевдодържава. Единствените държави в Европа, които са по-зле от България, са бившите югославски републики. Адски промити мозъци, живеещи още в 19ти век.Т'ва беше с твърденията на скопските политичари за дата през месец юни.И тази опорна точка замина...Както и тази за ново правителство с нова позиция...Следващият епизод ще е през есента...

381

Гацо Бацо Фиуй Ърйъ.

преди 3 години

И тук и там,герои "джентълмени" като Грипен и Пендаровски джуркат ла.й.ната и се правят на братя с татарски корени в южнославянски земи!Ууу бре...!

380

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕми иа ли сум крив шо св. Климент лично и персонално го нарекува иазикот СЛАВИАНСКИ .Славянски езици са няколко езици. Български руски, сръбски и др. Димитър Благоев го е казал за славянска държава, защото цяла Македония е искана от Гърция за гърцка. Македония е трябвало да бъде поделена между Сърбия и България но Сърбия отказва в 1917 г.

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 414Независна Македоня от кой ? От Сърбия а не от България. Србия окупира Македоня а не България. Ако бепе независима, българите в Скопие щяха да я обединят с България.

378

Анонимен

преди 3 години

Не аз ,а фактите това говорят ,болшинството от людете са били българи.А,това ,да твоят дедо 1991год.се радвал на независима Македония ,го вервам ,както и ако кажеш да се е смятал за антички македонец.50год.,яка македонска пропаганда си е оказала влияние.А,какво е било населението през 40 те ,дори и през 50те години на миналият век ,го пише в разсекретените доклади на ЦРУ .Ппрез 1950те год.комунистическото ръководство е имало пробългарско самосъзнание ,както и по-голямата част от населението.

377

Анонимен

преди 3 години

До 413Това ,че само на техният дял сте направили държава не е заслуга на сърбите,това е нареждане от Коминтерна и дело на Тито.И пак ти казвам ,това което е ставало с предците ви по време на Кралска Югославия е преди всичко ваша заинтересованост А,вашите политици и историци крият тези събития ,а преувеличават издевателствата на българската администрация през 41-44г.,ако и половината от нея да е била от местно население.

376

Анонимен

преди 3 години

До 406В едно си прав ,не сме приятелски държави ,колкото и обратно да го твърдят политиците!Вие за нас сте най-големите врагове, с Р.С.М. даже не трябва да подържаме дипломатически отношения.Вие сте най-антибългарската държава в света,престъпление е БГ политици да седят на една маса с вашите политичари и да говорят за братство и добросъседство.

375

Анонимен

преди 3 години

До 407Не на Нас ,а на вас е тежко да си го кажете на сърбите!Ние за геноцида над българите редовно им припомняме ,че даже може би и преувеличаваме ,както и те спрямо нас.А,защо това да не е ваш проблем ,тези хора ,ако и да са били с българско самосъзнание са част от историята на РСМ,още повече ,че този геноцид се е отнасял за мнозинството от населението в периода 1913-41г.!

374

Анонимен

преди 3 години

До 408Не се намираме на изпит по правопис!По твоята логика българите в Княжество България са били не повече от 500хил. ,останалите неграмотни 2милиона са македони !

373

Като две капки вода

преди 3 години

Северномакедонците и двойкаджиите в българските училища които още не са научили българската азбука и правят грешки при писане СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА . НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ. Впрочем на какъв език се е говорило в древна СеверноМакедония преди българските братя Кирил и Методий да напишат азбуката? НА ГРЪЦКИ предполагам? Били са гръцка провинция. Александър Македонски цял живот е говорил САМО гръцки .А на какъв език се говореше само преди 40г. в сръбската провинция Македония-СРЪБСКИ?