52

Анонимен

преди 2 години

Не си виждал, защото не си ходил на качествени места за плаж. Отиди в Монако например.

51

и пак

преди 2 години

До Анонименkwo more ? имаше море до 1990 г посел кал смрад изнудвания никъде по света не съм виждал да се плаща за сянката.

50

За това говорим, де.

преди 2 години

До Анонимен 52Тука ако дойде 70 кг. момченце, без диагоналка с пистолет, да ти иска такса, която е обявена навсякъде около плажа, какво става? Отказваш да платиш и му се хилиш.България е бедняшка държава. Никой не се е напечелил от концесия на плаж поне последните две-три години. И преди Ковида работата беше гола вода, дори шербет(сорбе) нямаше.Хем искате подредени плажове, хем никой да не ги стопанисва? Че и сега няма желаещи да стопанисват половината плажна ивица?

49

Анонимен

преди 2 години

Всички качествени места за плаж са платени по една или друга форма. Безплатен плаж няма никъде. Поддържането на един плаж има цена.

48

Теляк на плажа

преди 2 години

Мажа с лечебна кал . За 15 лева крак,ръка за дами правим отстъпки.

47

Анонимен

преди 2 години

Ами, всички известни плажове по света се поддържат, за да са чисти и за да има посетители.Обаче няма батки с диагоналки, които да те притесняват. Хората си взимат парите по друг начин и за това имат толкова много туристи.

46

Кир чо

преди 2 години

На плажа ходя само да ям варени мамули и гевреци и да се изкъпя.

45

Анонимен

преди 2 години

Великолепното българско море има цена. Тя се плаша от почиващите там.Искайте от работодателите си по високи заплати, недейте да мрънкате за 5 лева. Вие получавате нещо насреща.

44

Анонимен

преди 2 години

Смех ...и 5 лв .минерална вода )

43

Анонимен

преди 2 години

Концесионерите предоставят комплексна услуга. За тези които не са го осъзнали.Закупуват се устойчиви шезлонги и чадъри. Тези плажни принадлежности се поддържат в изправност. Поддържат чистота и ред на място. Сервират ти напитки директор на място, ако желаеш. Всичко това е комбинирано с великолепната природа на България. И още.Скъпи приятели, това всичкото има цена.

42

Анонимен

преди 2 години

Няма да давам пари за чадър и шезлонг - точка! Ще почивам там, където тези съоръжения са безплатни, ако ще и три пъти по-скъпо да ми излиза консумацията на плажа. Така и правя.

41

Омитай се ти, цървул

преди 2 години

До Офф ,да се омитатПо цяло лято седите край басейна и попръцквате. Пиете биричка, закачате чужденките, а вече и чужденците, щото сте повечето, нали... Вечер почвате и да друсате. Не сте дошли да работите, а да почуквате, попийвате и да си почивате. С вас и без вас - все тая. Накрая ако някой се удави - виновен е управителя на хотела. Анахронизъм сте.Във всеки един сезонен хотел най-проблемните кадри са спасителите. Всичките са с криминалистически регистрации, мързеливи и ***/простаци.

40

Черно море

преди 2 години

И пишкат без пари в соленото море. То за това и е солено. И понамирисва на кафяво малко и те се увиват край устата едни такива торбички ли са ,какво са.Иначе много е добре.

39

Анонимен

преди 2 години

До Не е вярно 40 Aко вие не направите дигите ,няма да има море и плажове ли ? Така ли да го разбираме. ....природа и земя ще има и след нас с теб.

38

И да има заустени

преди 2 години

До Кафявомръсни канали, така е откакто българинът, по западен тертип, се научи да ходи на море. И стана модерно да имаш имот по морето. Щото нашето море освен за транспорт - не дава. Малко риболов, но не колкото да забогатееш. И не са вируси, бактерии имаш предвид. Вирусите в морска вода не оцеляват. Трябва им жива клетка, в която да влязат.

37

Не е вярно

преди 2 години

До Анонимен 38Ако концесионера не направи дигите преди зимата, бурите ще отнесът пясъка и плаж няма да има - само скали. Преди 10 ноември го правиха общините. Отделно ежедневното почистване рано сутрин в 5 часа, за да не газите в хероинови спринцовки, използвани презервативи, строшени през ноща бутилки, лагерни огньове, мръсни от забърсване на... кърпички, фасове, памперси, дамски превръзки. И да Ви осигурят мобилни тоалетни. А и откъде да си купите една биричка или минерална вода с цацата.

36

Конц цесионерин

преди 2 години

Пет лева . Аама само за партийци с партийни книжки.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Само, че водата за да стигне до чешмата ми, са и били нужни човешки умения. А за морето човешките умения стигат до това да сложиш един чедър и една пейка. Има разлика нали. Природата си е създала морето и плажовете сама, докато ние сме създали водоснабдяването в градовете. Или не намираш разлика ?

34

Анонимен

преди 2 години

В отходните води на Гърция също има много вируси.

33

Кафяво

преди 2 години

В отходните води има най много вируси. Чувстват се там прекрасно.