35

Бау

преди 2 години

Няма ли още от същите да ни докарал дърти?

34

Anonimen

преди 2 години

Ще пишеМ, ЧЕ българите Ни ЗА РОБИ И даде изключителни права на дивите маймуни от махалите. БЛЪСКАМЕ ДА ГИ ХРАНИМ И РАЗМНОЖАВАМЕ. ЩЕ ПИШЕМ, ЧЕ ЕС, БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАБА МЕРКЕЛ СЕ ПРОВАЛИ В ИНТЕГРАЦИЯТА НА ТЕЗИ, КОИТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ ИТЕГРИРАТ!!! Пълен провал!!

33

Анонимен

преди 2 години

тая кога ще си маха че да дойде някой свестен човек на нейно място

32

Анонимен

преди 2 години

Направи за Германия колкото Бойко за България - алес тот.

31

ПроСоТо

преди 2 години

Естествено че не е мързелива!!....!Скъса си тлъстия гз да вкарва едни такива...от "Небелеия" континент..А за това се изисква особена упоритост..или по нашенски:-инат..Та освен че е "работохолик",тя е и упорита..Явно девиза й е..:-"И жъ съ на..СЕ? рем,но нема да са изложим"..Той и братчеда й Долфи мислеше че Историята ще го запомни като "Най-великия",но...едва го разпознаха по обгорените му зъби..

30

дедо Ташунко

преди 2 години

Един ден Меркел ще си признае защо отвори границите на Германия за 1 милион хора без документи. И защо същите могат да пристигат без документи, а не могат да бъдат екстрадирани поради липса на документи.

29

Анонимен

преди 2 години

Тая яловица народи 1,5 милиона мюсулмани в ЕС!

28

Щерю

преди 2 години

Като млада се е снимала в порно филми баба Меркел...

27

добре дошли

преди 2 години

е няма да пише че си мързелива , но задължително трябва да пише че съсипа Европа !

26

Психиатър

преди 2 години

Ще пише долна бездетна баба сатанистка, която погреба Германия и Европа. Само ще трябва да пресметнем за смъртта на колко милиона души е отговорна и да го добавим. Изведнъж всичките не-човеци, които са "лицето" на налагащите Новия Световен Ред, започнаха да се рекламират по медиите и да се правят на хора. Но когато Душата ти е черна и обладана от Рогатия, ти не си човек. Споко все още има място в казана! Impfen macht frei!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Германия е свсе по -ярка роля в межд.полигика.Обедини Европа и не не отстъпи на английските номера.Пред Сащ се държи равностойно и Америка уважи това.Спря и руската агресия в Украйна,колкото и Москва да се прави на ударена.Германия и новия райх са тук.21 век сме.

24

Анонимен

преди 2 години

Да, верно хортува! Вложи цялата си енергична работа в опита си да унищожи Германия и Европейския Съюз. В една нормална държава ще бъде осъдена до живот

23

Радослав

преди 2 години

Вижте всички новини от днес.Някоя от тях ВАЖНА ЛИ Е?А от вчерашните?ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ!!!

22

Радослав

преди 2 години

Сега, това ВАЖНО ЛИ Е?Дори НЯМА НОВИНА ТУК!!!!!А ВАЖНИТЕ НЕЩА?????????????????

21

Радослав

преди 2 години

КУЛТ към ЛИЧНОСТТА

20

Анонимен

преди 2 години

Меркел добра или лоша остава като канцлерът опълчил се на Сащ в много отношения.Не преви глава бито пред Тръмп нито пред Байдън.Това наистина полага основите на една еманципация на немците след ВСВ.Като лош епизод остава ислямизацията,но явно Германия има нещо впредвид за в бъдеще.Не бих дал лоша оценка,напротив.

19

Анонимен

преди 2 години

Меркел да беше взела пример от автоимдустрията на Германия която 120 години предлага автомобили за мързеливци и работохолици ,която автоиндустрия е на принципа, накарай мързеливия на работа да те научи на акъл

18

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е нищо да не пише.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Меркел, след този погром над държавите ни под немско управление в последните 30 години германците нямате никакво право да имате държава. По най- подъл начин Вие отово окупирахте заедно с братовчедите Ви по хазарова линия турците Алзас и Лорейн. Този път трябва да си тръгнете завинаги от нашите земи. Германци,турци и руснаци сте злото в света,Меркел. А за това,че ни окупирахте през Втората Световна Война ,принуждавайки ни да подпишем пакта сте длъжни да плащате репарации докато сте живи. См.рт !

16

какви кахъри!

преди 2 години

Сравнение с по-голямото зло, което ще заеме мястото й след няколко месеца си е направо лeнтяй!!