161

Жена

преди 2 години

Нормално при това кофти здравеопазването, храна, въздух, вода и многото стрес.Освен това населението застарява - да гледаш дете добре е адски скъпо и доста млади хора, като мен например, решават да не си го причиняват.

160

Суйката

преди 2 години

Медицинският фашизъм е новият международен диктатор в момента . Не случайно Ротшилдите , Рокфелерите , Сорос , Гейтс и т.н. хвърлят милиарди долари за грантове в Фарма Мафиотският отрасъл . Не случайно из цял свят има лаборатории за био оръжия . Не случайно от десетилетия в книги , филми , комикси и т.н. се загатва какво ви готвят сатанистите пардон м***сонiте пардон глобалистите . Не случайно последните години ви избиха животните под предтекст болести , не случайно ви продават канцерогенни ГМО.

159

Анонимен

преди 2 години

Здравеопазване няма, има търговия със здраве. За 22 години система на здравни осигуровки.

158

От НОИ

преди 2 години

Добре е

157

До Киро 197

преди 2 години

Аз си мисля,че всички срещнахме или изкарахме Короната,по един, или друг начин

156

Анонимен

преди 2 години

След управлението на *** герб:най-прости,най-бедни,най-болни,най-корумпирани и най-умиращи.Доказано от докладите на ЕС и гарантирано от дебелия Роналдо с петте менискуса и едната гънка в тиквата.

155

Киро

преди 2 години

Този е ***, малко били случаите, малко са регистриранитр случаи. Няма друга страна в света, освен България където да имаш по 40% положителни тестове в пиковите моменти и да смяташ, че това са случаите. Зимата имаше по 3,4 хил. положителни от 8-10 хил. теста. Други големи страни имаха по 30 хил. от 200-300 хил. теста. Просто в България как миналата година австрийците казваха, 50% са го изкарали. Еми не беше миналата година, но за 1 година го изкараха поне 40-50%. Това не е тайна.

154

!!!!

преди 2 години

България загива.................гарантирано от ГЕРБ!!!!

153

Радо

преди 2 години

Еххх, Варна, Варна. Пристанище на Шумен.

152

гяур

преди 2 години

Само през турско имахме прираст даже с излишък за еничари...Блажени години!!!

151

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

150

Анонимен

преди 2 години

Съсипването на здравеопазването , образованието и културата е диверсия на чужди сили .Крайният резултат е просто геноцид.

149

Анонимен

преди 2 години

Друг начин за контрол на популацията е популяризирането на ЛГБТПарадиране и отразяване в медиите. Качването на свободни канали с извращения по кабеларките.Разложение на обществото. Престъпност и стресИ не на последно място СПИН .Има и недоказани съмнения и за ковида.

148

Новият световен ред

преди 2 години

Безплатен обяд няма. За какво европа дава пари? За едни територии.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,В днешно време за да дадеш живот, отгледаш и изучиш едно дете, така че то да може да бъде пълноправен член на обществото и да се реализира се изисква доста капитал, усилие и знания от майката и бащата. Живота стана сложен, оцеляват само най-можещите, с образование, подкрепа и капитал. Вече, не става с малко и с помощ от баба и дядо. Непбходимо е здраво общество за да има повече деца...

146

Моля

преди 2 години

До АнонименУсвояването на държавни пари - това е причината за преброяването. Също така намирането на някаква работа за калинките в НСИ. Иначе за данните, че са в МВР-ето си прав. Но те са доста глупави за да ги използват. Просто се отваря БДС и се устаовява колко са останали, колко са в чужбина и т.н.82789

145

Reality vs stat

преди 2 години

6.9 изглежда добре като число. Но реално сме 5.5 макс на територията - 2.5 в София, и 3 извън. Това е. Като извън може небългарите да са повече. Ако не е така още, това е тенденция, която ще е факт до 5 години. Необратимо е.

144

Хахахаха

преди 2 години

"Новото преброяване трябва ще нова база на изчисление..."Какво е искал да каже автора на тази "статия"? Бежанци и роми ли наемате вече?

143

Всеки както иска

преди 2 години

Не виждам повод за паника. В цял свят, развитите народи и хора гледат да живеят добре. Ако решат да имат дете да го изучат, да не го лишават от нищо. За тази цел в днешно време трябват жертви. И много млади избират да живеят, без да ги будят нощем и да сменят памперси. Общества с деца на конвеер, в които големите гледат малките с по един комат хляб, понякога гледат и мързеливите си бащи има много и се радвам, че не съм част от такова. Ако на някой му липсва тази идилия, ей го де е Стамбул.

142

маке

преди 2 години

До АнонименСпоко ,Турция е сложена за разлобяване от господарите на света. Първо лирата ще стане 10 стотинки.