28

Борил

преди 2 години

ДБ умишлено са забавяли строежа на детските градини в районите, които управляват техни кметове. А сега се опитват да прехвърлят вината.

27

Асен

преди 2 години

От ДБ носят доста вина затова в техните райони да няма готови нови детски градини. Отдали са се на лапане от обществени поръчки.

26

Красен

преди 2 години

Кой е кмет на районите Лозенец, Красно село и Триадица, в които доказано има нарочно забавяне на строежа на детски градини? Именно кметове от уж Демократична България! От тази партия на Иво Прокопиев трябва да се научат, че носят отговорност, а не могат вече само да обвиняват другите за тяхната несвършена работа!

25

Ко?Не!

преди 2 години

Първо на първо: Герб вън!Второ на второ: мнооо искам да съм граждЪнин... и живея у столицътЪ , ама нема место къде да паркирам нито колата, нито децата. Ех чи късмет. Лонг лив демо-капи-тализъмъ!

24

Радина

преди 2 години

Чудно как от ДБ ще ги изкопаят местата?

23

Даная

преди 2 години

А ДБ щяха да направят така, че да има места за всички деца ли? Щото е лесно, когато си в опозиция и да си все на контра, ама айде да ги видим тях какво биха направили и как те биха разрешили проблема? Не ми се вярва да вземат много адекватни мерки, щото те по принцип не взимат такива за нищо.

22

Joko

преди 2 години

В случая seлянката от Самоков няма вина.След като цялата провинция налази София вие какво очаквате ?

21

Анонимен

преди 2 години

Фандъка за 12 г управление - излезте пред къщите си, огледайте се и ми напишете в отговор на моя коментар: 1. Видяхте ли прясна пътна маркировка вкл. пешеходната пътека наблизо личеше ли си? 2. Има ли детска градина на близо? 3. Беше ли прашна улицата пред блока ви? 4. Имаше ли дупки по асфалта на улицата? 5. Беше ли разбит тротоара? (А имаше ли го изобщо?) 6. Поликлиниката в квартала прилича на Германска или Афганистанска? 7. И т.н. и т.н.

20

Shshs

преди 2 години

А и не е ли забавно, че когато ром гледа 6 деца с 1000лв му се смеем, но когато бял гледа 3 деца с 2000 го съжаляваме? Не знам дали моите са празни мъдрости, но ще ти цитирам една култова фигура от съдебен спор "Празни ли се вътре? Ще плащаш." :}

19

Shshs

преди 2 години

До 18 - Вълнувам се защото половината от тези статии са с политическа насоченост и учат хората да вегетират на база чуждото съжаление. Какво мъдрувам, децата ти нямат ли баби и дядовци? В Западна Европа родителите не си пускат децата на училище, за да ги възпитават сами, а тук сме седнали да даваме гласност на неможачите. Няма как да ти дам съвет как да си гледаш детето, виждам че си мъдър родител и си решил, че друг ще ти го гледа.

18

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова излъга с много за пореден път. Продължаваме да живеем само с голите обещания едни к р а д л и в и и некадърни държавни чиновници, че ще си свършат работата, за която всички ние им плащаме. Може, ама друг път, очевидно.

17

Анонимен

преди 2 години

До Shshs 16 и 17 Като нямаш деца и си живееш, където искаш, и си доволен от работа и заплата, защо въобще се вълнуваш и пишеш по тая тема? Аман от "компетентни" без деца да дават акъл на хората с деца! Ако някога имаш деца и разбереш от първа ръка за какво става въпрос, тогава облъчвай с мъдри съвети хората как да си гледат децата, ама през личния ти опит, не през личните ти нереалистични фантазии..

16

Shshs

преди 2 години

До 13 - И какво като идват в София? Колко хора от тия вкарват пари от чужбина? То не може 300,000 да вкарват и 6 милиона да се чудят как да бъдат бизнесмени и магазинери. С 3 бона заплата съм, с лично жилище и нямам деца. Всеки на 18г тича в столицата да смуче наркотици по дискотеките, а като се закачат на 1200лв на 26г почват да се множат, а после нямали пари за трева, почивка в чужбина и за детска градина. Комедистан.

15

Shshs

преди 2 години

До 10 какви възможности ти трябват бре не можач? В джобса има 30 страници с дистанционна работа. Аз съм роден в София и работя дистанционно ти с кво си по-малко от мен? Да всяко време си има условностите и ти вместо да се възползваш от условията предоставени ти в 21ви век и да си отидеш на село с лаптоп в ръка се чудиш как да изпищиш "съжалете ме". Какво блееш, нямаш капацитет да научиш западен или компютърен език ли? Баби и дядовци ли нямат ли децата ти, че ще ти строим детска градина? У лево.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Недей така сега да слагаш каруцата пред коня. Всяко нещо по реда си - първо да си натъпчат чекмеджетата всички управляващи с пари, после да си построят личните палати, после да си асфалтират и барикадират частните улици, и т.н. в тоя дух за няколко техни поколения напред. И след това може евентуално да се мисли за някакви си досадни дейности по работа по обществено полезни проекти. Но с тоя манталитет на управляващите, едва ли последното въобще е възможно да се случи...

13

Анонимен

преди 2 години

От 15 г и повече реват, че няма места по градините. Толкова не можаха да издигнат по една сграда на квартал допълнително. За максимум две години все е готов строежа, обурудване и даже обучение на даскалици.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз не живея в София, но не ми пука. Хората не ходят в София, щото там е много хубаво, а защото там предлагат повече работа... Да направят повече градини де...

11

решение

преди 2 години

престанете да се заселвате в София , заради вас за нашите деца места няма !

10

Анонимен

преди 2 години

в провинцията, там, където повечето софиянци сте израстнали и уж сте станали хора, места в детските градини БОЛ!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

До Shshs Знаеш ли, че преди примерно 3000г никой от днешните софиянци не е живял тук. Също знаеш ли, че по онова време децата са играли и са растяли по начини, които не си и сънувал. Всяко време е с актуалните си условия! А "кореняците" софиянци, нечувано!, и те са като всички останали, има всякакви - можещи и не можещи. Ако ми посочиш провинциален град, в който има сходни възможности за работа, веднага се изнасям. София за работа е ок, но за живеене далеч не е най-приятното място в България!