27

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи..Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

26

Анонимен

преди 2 години

И КВО СЕГИ? Да съ ванцинирваме ли? Оти после да моем да си береме *** каштите ви?

25

Анонимен

преди 2 години

фантасмагории, София 1,2 милиона варна 300х жители, Варна 30 Сф 48 заразени, нещо не се връзва, хайде Бургас е ясен там умишлено занижават за да върви бизнеса на мутро туризъма..

24

СЕКТА

преди 2 години

КОРОНАСЕКТАТА Е НАЙ ГОЛЯМАТА В СВЕТА И НАЙ ОПАСНАТА ОТ ВСИЧКИ СЕКТИ КОНТРОЛИРАНА ОТ ГЛОБАЛИСТКО-САТАНИСТКА КЛИКА.РНК НЕ Е ВАКСИНА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛЕД КАТО САРС КОВ 2 ОЩЕ НЕ Е ИЗОЛИРАН ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ДОКОМЕНТИРАНИ ЗА ТВЪРДЕНИЕТО.

23

Анонимен

преди 2 години

Само 7% от населението са ваксинираните с две дози в България. В другите държави от ЕС са 2-3 пъти повече, а в Унгария са 4 пъти повече. В САЩ са 40% с две дози.

22

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи.... Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

21

Бау

преди 2 години

До 24мдам. Както и очаквах :D Прав си, няма смисъл да "спорим". :D

20

Анонимен

преди 2 години

20 е прав.Масата простолюдие е глупаво и нисък интелект. Интелекта,не е учене а по рождение . После само пълниш информация. Представи си го, като един слаб и евтин компютър и един силен и нов компютър.

19

Losho

преди 2 години

Ваксинирайте се!

18

Анонимен

преди 2 години

До Бауне искам да споря с тебе защото следвам народната мъдрост. Не спори с и.д...........от ,защото ще те свали на своето ниво и ще те бие с опит.Така ,че успешен ден приятелю и да не забравиш да си прибереш надника от Козяк.

17

Бау

преди 2 години

До 20 колко си учил и какво работиш, мислителю? :D Или викаш ти си природно умен :D

16

Анонимен

преди 2 години

Добре е. Ваксините работят.

15

Хост

преди 2 години

Процента е нисък защото много хора си правят тест за почивка в Гърция и те са си здрави. Това лято ще живеем по-спокойно, а от септември започват драмите пак.

14

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте.При този вирус е добре хората да се заразят понеже 99 процента го карат леко.

13

Бау

преди 2 години

до 16виж колко милиона по света се ваксинираха и продължават. Да не останете малцинство. :D

12

Анонимен

преди 2 години

полвин милион братовчеди на външен вид като нас антиваксърите ,но с интелекта на Ланс-Линг -тайния агент !Абе радвам се прирорада ти знае работата ,ще има прочистване на лошия материал .

11

Бау

преди 2 години

"494 466 души са ваксинирани напълно." напредваме! <3 Едва ли ще държим темпото, за жалост.

10

азът

преди 2 години

Много е интересна думата "излекувани". Какво точно е лекарството за ковид и ще се пуска ли по аптеките скоро?

9

Сарс от Марс

преди 2 години

Станах,прочетох тоя ужасен ужас за тази зловеща епидемия, уплаших се, изсррах се и си легнах.А Сашо Попов е принуден да пише тъпотии за жълти стотинки през уикенда.

8

Анонимен

преди 2 години

ДО 2 скотонаселението... - Точно ти излезе големият умник в света , та да ни поучаваш. Не се ли вждаш, че си една шамандура с обща култура