6

Анонимен

преди 2 години

Веднага ги ангажирам за световното по плуване - ако има!

5

Граничар

преди 2 години

Същото става и на границата ни с мангасарската държава Турция. Плаща се рушвет от 1000 евро на калпак и аскера си затваря очите. Даже им се дават военни камиони за по-лесно придвижване до уязвими участъци в оградата

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не мога да си простя, че не изучих жичкаджийството. Познавам добре андалуското крайбрежие,както други познават анадолското не-крайбрежие. В Мароко има проблем с тоците. Защо испанците не проявят толерантност и не прокарат една добра електро-система под водите на Гибралтар и околията. Англичаните ли им пречат,или? Дайте тоци на Мароко,бре! А бе една дебела разголена жица ли Ви се свиди, гасачаджии таквиз? Вие Мароко,Италия Тунис,българо-сръбската армия Тюркиш.

3

Анонимен

преди 2 години

Иначе арабелерите мразят християните и в червата и винаги са готови да се взривят с викове в някой мол, но напират като невидели да се пренасят в Европа.На чисто и метено и баба знае да се пльосне и да почне да си търси правата. Чернпхите все повече напират и скоро скакалците от цяла Африка, ще се опитат да се наврат при нас и да опоскат всичко.

2

Влади

преди 2 години

Един кол в главата и мигрантът отива за храна на рибите. Мароко пробва търпението на Испания.

1

Анонимен

преди 2 години

PCR тестове имат ли? Или за тях няма.