15

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Вой на герберски труженички. Работата отив н добре.

14

Да, така е!

преди 2 години

Наистина напомня на подготвената фалшификация на изборите с така наречената афера Костинбродски бюлетини, отпечатани от ГЕРБ нарочно в повече над 400 000 бюлетини, подготвени за смяна с чували от депутати на ГЕРБ. Но благодарение на Бареков и Манолова ги хванаха и резултата беше, че Борисов не спечели! И след това се наложи прокуратура, следствие и съд да смачкат обвинението за да оправдаят Р.Желязков.

13

Анонимен

преди 2 години

Това подслушване не става ей така, както си мислите!Има много строги законови процедури, които ако са нарушени, подслушването е незаконно!

12

ПроСоТо

преди 2 години

никаква милост за тоя кафевия на снимката и неговите оскотялислуги!..Тоталните подслушвания ги въведе ТИКВЕНАТА "бивша" ДЯСНА РЪКА-така наречения "Цвъки Ухото"!!!!..Забравихте много бързо!!!..Сега па..било "спекулация".../ не знам как и дали изобщо ще успеем да се отървем от тая паразитиращанаглост ,консолидирала се като "пп гроб"..

11

kl

преди 2 години

то не бяха камиони с двойни дъна за Костинброд, сега пък подслушвания.. абе тия хора за *** ли ни мислят и Мая разиграва пак циркове да хване дикиш... еми омръзнаха на хората с тия безмислени скандали без доказателства

10

Сопа

преди 2 години

Между другото това не компроментира Герб а тез който са подслушвани

9

и те така

преди 2 години

за да има спокойствие в една държава определени хора се подслушват . за това са създадени специални звена . а дали изброените са подслушвани не е доказано .

8

крадеца вика дръжте

преди 2 години

Подобни недоказани неща ще пускат всеки ден, без доказателства, за да компрометират ГЕРБ. Искате ли да се хванем на бас? Рашков за 1 нощ си смени мнението. Първо каза, че няма информация за подслушване, след това каза, че дори служебния министър-председател бил подслушван. но не дава доказателства. Той е обещал на Фигуранта да лъже и да го слуша. такава е сделката. на народа вече се научи, разбира кой лъже и кой не. Рашков защо не казва, че и той подслушваше, не сме забравили.

7

Сопа

преди 2 години

Като имаме предвид какви са ни политиците , даже е задължително службите да подслушват. Когато човек няма какво да крие не се притеснява а тука май обратното. Пускайте записите , поне сейр да гледаме.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма незаконни подслушвания, ако с прокурорска заповед, се подслушват висши служебни лица, изнасяли класифицирана информация за друга държава, в случая Русия, каквото обвинение има Радев и ангуражът му. Янев придвижи на първо място Грипен-ите, която сделка е с руско участие, в нарушение на процедурите и създаде голям скандал.

5

Анонимен

преди 2 години

хващай чартър за Дубай, докато е време

4

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко-бегай бе! Бегай, бегай ,бегай...Бегай в ЮАР бе....

3

Анонимен

преди 2 години

По реда на изявленията, Атанас Атанасов, Рашков, Слави Трифонов, да предоставят доказателства за обвиненията си , или да отговарят пред съда.

2

Анонимен

преди 2 години

Има институции ,но всички са от герба

1

Анонимен

преди 2 години

Бибитко вечно е ни лук ял, ни лук мирисал