175

Анонимен

преди 2 години

Костинброд не беше афера,а чиста далавера.Айде не се правете на света вода ненапита,защото всеки ден излиза по някоя кирлива риза за вашето управление.

174

1

преди 2 години

Виждам уплашена мутра на снимката.Как е Баце, наемаш ли още плеймейтки.Или не спиш добре вечер.

173

Анонимен

преди 2 години

Aферата Костинброд си беше реална ,само герберугите се оправдават че не са пичатали фалшиви бюлетини

172

Анонимен

преди 2 години

"Кадърни висшисти без работа" -- кадърен е турска дума от арабски произход. Българската е способен. Знайте българския език и го ползвайте правилно.

171

Анонимен

преди 2 години

За влошаването на българо-руските отношения трябва да се търси съдебна отговорност от политическа партия герб и от лидера ѝ. Защото това нанася вреди на българската държава и не се дължи на някакви обективни причини, а на субективни интереси на малък кръг хора, които вредят на цялото общество. Стремежът им е да слугуват вярно на сащ, държава, която не се събразява с нищо, освен със собствените си интереси.

170

izh

преди 2 години

Резултатите от бъдещите избори са ясни, просто защото червения мутробизнес е тотално обвързан с Европа. Сега дрънканицата е да да не би Бат им Бойко да вземе прекалено много гласове и вместо те да му извиват ръцете той да им показва юмруци. Все пак над 50% от имуществото в държавата им е в ръцете, а това означава и ПОЛОВИНАТА от данъчните постъпления. А какви времена бяха след 96-97 година , когато процентите бяха почти 100. Наздраве *** мозъци. Избори идат, а сметката ще я плащате ВИЕ

169

Vip

преди 2 години

Прави са който знае колко точно са подслушване да каже как е станало това има ли съдийски заповеди.. Точно Бойко Рашков като бивш шеф на това звено знае къде са тези заповеди но говори общи приказки без доказателства.. Защото тези политици може случайно да са говорили с оперативно интересни хора със заповеди за подслушване.

168

Гномът се разпърдя

преди 2 години

Рашко..плитко плитко сте скалъпили предизборно ченгеджийски мероприятие...Дрънкате отвсякъде..Та сам директорът ( дето ужким си го ...преназначил!?!?) отрича да имало било ..таквоз подслушваните...Дрънкаш Рашка дрънкаш...но на кухо..кухая лейка...ченгеларио АДИО ..След 2 месеца събира багажчето...идва ново РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО !!

167

Анонимен

преди 2 години

Поредният смешен и недоказан "скандал", точно като Мата Хари и чекмеджетата. Не им ли омръзна да тестват интелигентността на публиката?

166

Бико

преди 2 години

Когато се даваха снимки на чекмеджета с пачки и кюлчета и снимки на премиера как спи всичко беше ОК. Президентът говореше в пасквилите си за чекмеджета, а Мая,Слави и редактори, Отровните и Хр.Иванов повтаряха като папагали опорни за очерняне на Бойко, всичко беше "законно", а сега било незаконно. Каквото повикало, такова се обадило.

165

11

преди 2 години

Цяла България,видя депутатите ти ,като носеха доказателствата с чували,в зала "арменец"в ноща на изборите,те бяха костинбродските .

164

1

преди 2 години

др.борисов,а твоите доказателства,че амед доган,бил те поръчал ,къде са.

163

Грознозълбъл

преди 2 години

Пожар щяха да направят ,дорде униформени ръчкаха чували с бюлетини в нивата. Едни журналисти питай.60783

162

Анонимен

преди 2 години

Тикво, ти Не разбрали, че официално си назначен за Бай XXL !!?!

161

Глааванак

преди 2 години

От пет години се мъча да се добера до някои истински журналист, за да опровергая гигантските лъжи за Костинброд! Напълно редовни бюлетини, обявени от прокуратурата и съда за брак! Това може да се изфабрикува само и единствено от герб/ мафията/

160

ГЕРБ=ГРОБ

преди 2 години

На всеки ГРОБар пожелавам да надживее децата си и всичко да му отива за лекарства, които да не помогнат с мъките. Амин!

159

крум

преди 2 години

До АнонименМи то БСП не е управлявало 12 години бе байно

158

РАДВАМ СЕ

преди 2 години

..., че не те чувам и не те виждам повече!

157

РАДВАМ СЕ

преди 2 години

..., че не те виждам и не те виждам повече!

156

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***