15

Анонимен

преди 3 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

14

Анонимен

преди 3 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

13

Анонимен

преди 3 години

добре де,дошъл външния им да подготвя срещата с португалския президент и влачи тоя от ЕС да помага,щото за да има такава се договарят, като на всяка среща "успехите", за които са се споразумели.За португалеца, е че сме се съгласили да пуснем макетата сега и после да си "дооправяме" проблемите,а това е капан защото при такова съгласие значи че Радев няма да е преизбран,не знам външния ни за кого работи и дали ще подведе Радев, или си мислят да има хем среща, хем уж с условия ала-бала и да ги пуснем.Така обаче само ще налеят още гласове на "патриотите" т.е. на герб,а 2-ри мандат няма да има.

12

Анонимен

преди 3 години

Макетата няма защо да бързат, както чакаха 25г Гърция така и сега ще чакат.И няма защо да се притесняваме че са в "орбитата" на Русия, защото Заю е достатъчно русофоб да държи Русия надалеч икономически, културно и всякак, освен това са в Нато, така че няма опасност за нашия или тяхния "суверенитет." Тоя зор е политически, явно други интереси се гонят.

11

Мъдрец

преди 3 години

Празнословието , както и пустословието е гаранция за празноглавието на този, който ги упражнява !

10

Анонимен

преди 3 години

Мисля че нещата са много прости - Северна Македония признава българската си история и език и влиза в ЕС. Просто като фасул. Въобще не ме бърка просташкият хумор на Заев. Това е условието. В противен случай да го духат. Ще гледат ЕС през крив макарон. А ония да не се бъркат. Не е тяхна работа, от тях само гадости сме видели. това че искат да се разширяват няма да е за наша сметка. И тия пигмеи няма да ми скачат на главата с тяхна помощ. Това е.

9

киро милионеро

преди 3 години

и пак нито дума за задълбочаване на българо-съветската дружба ! ало , радеФ , ше те плескам по вратлето .

8

А да видим сега

преди 3 години

какво ще направи Радев с горещия картоф от севмак претенции и натиска от страна на незапознати с историята функционери-бюрократи на ЕС.Трябва ясно да си дава сметка,че заложеното на карта не е влизането на пигмея РСМ в ЕС,а народното мнение у нас,което е да пуснем РСМ само ако признае историческите дадености и се откаже от антибългарските си позиции.И от това мнение зависи одобрението на народа за така желания му втори мандат.А чужденците да ги разходят по музеите,да видят истината.

7

Анонимен

преди 3 години

Скоро от ЕС ще предприемат по-конкретни мерки,като на първо място ще премахнат историческите спорове да бъдат решаващи за влизането в ЕС. С днешното посещение от Ес в България само им подсказват на нашите политици,че трябва да променят подхода към Македония.Следващия етап ще е по-сериозен.Това днес беше само предупреждение,но нашите се правят на ударени.Лошото е ,че този глупав спор ще се отрази негативно на нас обикновените граждани и най-вече финансово.

6

Анонимен

преди 3 години

По един екземпляр, за гостите на "Бялата книга", където с документален материали, се доказва кражбата на българска история, и език от сърбоманите в РСМ.

5

Анонимен

преди 3 години

Ген. Валери Григоров: Борисов беше първият главсек, който дойде от околовръстното по силата на политическо назначение, посочен лично от Ахмед Доган

4

Анонимен

преди 3 години

Евразия юбер алес. Портланд мус унтергеен, узв. Нашите исторически корени са в Евразия, нашите братчеди от рода Кая и те идват от степите на Евразия.iYi

3

Анонимен

преди 3 години

Радев е анти-евро,що дава такива изказвания.

2

Анонимен

преди 3 години

Човека изпълнява нарежданията на Кремъл-никакво приемане на Македония в ЕС. Искат да я прилъжат в Евразийскии союз...

1

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!