265

Angelos Basinas

преди 2 години

АЛЕКСАНДРОС ФИЛЛИПИДИС 3-ТИ ВЕЛИКИ-----ИМА МИНИМУМ ТРИ ДЕЦА...ЕДНО ОТ РОКСОЛАНА=БАКТРИИКАТА, КРЪСТЕНО АЛЛЕКСАНДРОС ХЕЛЛИОС....И ДВЕ ОТ МЕСТНИ МАКЕДОНСКИ КОРИ = АНТИГОНА И ЕВРИДИКА...ИМА ДОКАЗАНО ТРИ ДЕЦА..АЛЕКСАНДРОС ХЕЛЛИОС Е ЗАКОННИЯ ВЛАДЕТЕЛ НА 10 -МИЛИОННАТА ЕЛЛИНСКА ИМПЕРИЯ, И ЗАТОВА Е УБИТ НА 4 ГОДИНКИ ОТ КАССАНДРОС:: ЕДИН ОТ 24-ТЕ ГЕНЕРАЛИ И АДМИРАЛИ НА АЛЕКС ТРЕТИ ВЕЛИКИ.!

264

Анонимен

преди 2 години

А Сандо Македонски от всичките жени които е могъл да има е избрал да си ляга с мъже

263

казано честно всичко

преди 2 години

Заев произхожда от зайците, българите пък произхождат от извънземните,защото Бог е българин

262

Мухаха

преди 2 години

А Заев произхожда от зайците ..... Ко да прайш ? Еволюция ...

261

Emigrant

преди 2 години

Ще почакате поне още 60 години за да станете членове на ЕС!Гледам,че коминтерновците в България вече 30 години я рушат и събарят и няма назад,а възкръсват като политически трупове,та югокомунистите ли ще отстъпите на наште предатели!!И двата вида предатели сте упорити като салкъм!Ти се мъчиш да го изкорениш,то пръска корени и заразява и здравото!!Така,че май му но макетата ще почакате да се сменят поне 5 поколения за да влезете в ЕС,ако междувременно от Масква не долети нареждане да ви признаем?

260

Смешник

преди 2 години

Махат ни нас взимат тях.Тука просто народа във българия няма да го позволи да му се гаврят със историята и предците ни. Но политически до сега ни беше много слаба позицията . Да се надяваме че следващите няма да са такива продажници

259

Анонимен

преди 2 години

Дори сърбите в бивша Югославия, са казвали за областта Македония, "що южно, то ружно"/колкото по-наюг, толкова по-грозно/.Смятаха македонците степен по-долу от тях, също кокто и албанците.

258

Анонимен

преди 2 години

291 НикифорФока покорява източните български земи с измама,недоволен, че българите не му оказват военна помощ срещу унгарците. Той плаща,на руския княз Светослав, да нападне България.Средновековните българи са имали многобройна и непобедима конница, били са желани съюзници на византийските императориратори, срещу техни врагове. Има много династични бракове между българската и византийската аристокрация. За сведение, има само един случай, на династичен брак между византийска принцеса и руски княз

257

Анонимен

преди 2 години

Маймунски работи в маймунарника РСМ.

256

Анонимен

преди 2 години

Събрали се татарете, да играят оро, да играят оро на Алтай планина

255

Анонимен

преди 2 години

Още Никифор Фока казва за Българите: Най жалък и презрян народ, и за техния цар:Облечен в кожи кожогризец

254

Грешка:

преди 2 години

Маймуните произлизат от македонците

253

Анонимен

преди 2 години

Това кой от кой произхожда е лансирано от македонците ,а не от нас.Ние казваме ,че хората във Вардарско преди 1945г.са се самоопределяли като българи и не е нормално на тези хора да им се приписва антибългарски индентитет.А,иначе е ясно ,че македонците произхождат от Коминтерна ,а не от България.

252

Бугаротатарин

преди 2 години

А бугарите произхождат от татарите

251

Сат Н

преди 2 години

Позицията на България е лузърска.Но така или иначе вече сме я заявили, ще трябва да се опъваме до край. И не, че не сме прави - просто се заяждаме с жертвата, вместо с насилника. Причината за всички проблеми е етно-културният геноцид, извършен от Сърбия во Вардарскиот дел.

250

Мънкедонци,

преди 2 години

Аце ви е майка,Коминтерна е баща!

249

Анонимен

преди 2 години

Зайо, със сигурност още произхождате от маймуните. Процесът дори не е завършил. Споко!

248

Анонимен

преди 2 години

Да бъдат каквито искат.а ако искат, да дойдат да ни превземат.

247

Анонимен

преди 2 години

Гоце Делчев е достатъчно голяма личност за да бъде национален идол на две близки нации.

246

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗАЕВ ЗАЕВ ВИЕ ЮГОСЛАВСКИТЕ МАКЕДОНЦИ НИТО ОТ МАЙМУНИТЕ ПРОИЗХОЖДАТЕ НИТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ А ВАШ БАЩА Е КОМИНТЕРНА ВИЕ НЯМАТЕ НИТО РОД НИТО РОДИНА ВИЕ СТЕ КАТО ОБЕЛКАТА НА БАНАНА ПРОСТО СТЕ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ.