524

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

523

Анонимен

преди 2 години

'Кефят' ме някои нашенци. 'пуснете записите'..'да оправят държавата'..'да ги вкарват в затвора'. 'да се кандидатират нови'..винаги неуточнено, неясно и съответно безсмислено. Първо човек се образова и научава Кой е отговорен за дадено нещо и От Кого зависи да се случи. После, ако наистина искате нещо повече от съботно езикочесане, се организират запитвания, протести, публичност и т.н... 'другите и ония' е общо понятие и не действа.

522

Анонимен

преди 2 години

Виденов влиза в парламента.Козяк, брюксел и петата им колона у нас треперят.

521

Анонимен

преди 2 години

spyonite se prislushvali pomejdu si...:-))) s dokterski slushalki ;-)))...na koi kak mu taktuva matora ;-))).... na koi kolko mu e obema v harddiska na glavata...:-)))...i sega telemor i tefal moje vsichko ;-)))...daje i da kuka...;-)))) ku - ku...kolko e chasat? chakai malko...:-)))

520

570

преди 2 години

тва е най-големия майтап, комунистите най-малко лъжели и крадели - ахахахааааа

519

Анонимен

преди 2 години

Славчо ,на изборите ще хванеш мамула ,много хора излъга и заблуди ,много си приличате с герба)

518

Анонимен

преди 2 години

bulgari i bulgarki ot vsichki strani, glasuvaite sreshtu sebe si! ;)

517

Анонимен

преди 2 години

ko stana, izmihte li, ostargahte li, izchegartahte li do leten bliasak bg pianoto camping izkustvo? pei sarce, jegata pak doide ;-) jeno biagai! :-)

516

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за БСП.!!Най-малко лъжат........ Най-малко крадат.......

515

Ganjo

преди 2 години

Слушайте Славчо и ще прокопсате...Просто е резил да му се връзваш на този комплексиран човек.Ще надмине Бареков по излагации.За жалост много балък,много нещо в тази държава.Няма логично обяснение колко заблуден народ е гласувал за хора неспособни да направят нещо умно за държавата.

514

Анонимен

преди 2 години

Все пак - развиваме се! От неа ндерта лци излетахме в 1972г. Значи още една такава афера и ще кацнем в съвремието!

513

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за Трифонов, но не и за ГЕРП! Има други партии и ако може човек да чете и разбира четеното, т.е. не е функционално ограничен, може да си избере такава за гласуване! В едно е прав Трифонов - бившето статукво трябва да се изчегърта! Не искам да преформулирам изказването, защото ще изтрият написаното, но всички знаете какво имам в предвид! И тъй лек ден!

512

Поплавски

преди 2 години

Чета в един слузест сайт,че "Кобрата" засегнал жестоко Слави в собствената му телевизия 7/8-ми.Този "наш" боксьор,се превърна в един комплексиран нашенец,който е отхвърлен от политическия и обществен живот в държавата.Опита преди години да се цАни за кмет на София,но беше шамаросан от софиянци.Мускули,мускули,но трябва и мозък.Чета на страницата на този великолепен сайт,колко жалки и кухи мои сънародници изразяват мнението си за този и за онзи.

511

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Спомняте ли си Зен от "Седморката на Блейк" Е те т'ва е и Трифонов. Зен. Некакъв дето се не види и само плямпа по сценарии.

510

Пулев каза

преди 2 години

Славуцин не ставааа!

509

До 557 Bungar

преди 2 години

Аечупката бе

508

Bungar

преди 2 години

Нали ДБ казваха,че не е важно подслушването,а какво бил казвал Бойко Борисов и това да се разследва.Сега дори не знаем какво са говорили и е важно,защо са били подслушвани. Пуснете записите и тогава ще видим кой крив,кой прав...

507

Loyko

преди 2 години

Пуснете записите от подслушването.Спрямо Бойко Борисов първо се пускаха записи и после се плюеше.Сега се плюе без да сме чули нещо.Не е лошо да чуем какво си говорят новите честни политици.Засега само пушилка....

506

Професионалист

преди 2 години

Гърбавите нагли мутри не долюбват Слави, защото не е крадец като техните идоли.

505

Анонимен

преди 2 години

Ха на славчо му сменили памперса !