12

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

11

Бойко Борисов каза

преди 2 години

Аз съм Бойко и бях премиер 11 години. Аз съм най-ученият, печеният и красивият, и съм и футболист и актьор и супер герой. Бъдете като мен . Сега продължавам да уча. ЩЕ СТАВАМ ПРЕЗИДЕНТ, сиреч ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА. Аз работя докато съм ЖИВ, учете се да станете като мен!

10

Свиня

преди 2 години

Девойко росна, това дето го говориш не е за хвалене....всеки знае че магаре да вържеш да пасе пред български ВУЗ след 4 г. ще има диплома и титла...*** не го казвай толкова явно....отделно БГ образованието е останало някъде в миналото....ако я изкараш тая от кабинета и я пуснеш в реалния живот по специалноста и никого няма да може да убеди че е професор...

9

Sw

преди 2 години

Тая глупост дето повтарят - учене през целия живот, не е реална. Не сме се развили толкова от 20000 год. назад, човешко същество живее средно без болести до 30 год. След това настъпва дегенерация на всичко и мозъка. Ако не си учил до 30-40 год. максимум - няма да научиш нищо след това. Учил съм хора на 50 год. на компютър, държал съм им ръцете на мишката, ами не става. Същото е сега и смен - след 20 год. Идва някой 25 год. и неща дето правиш за 3-4 дена ги прави за 2-3 часа... А съм учил уж :)

8

ГолЕмото учене

преди 2 години

Кога имат време да учат и да работят. Преди много години не можехме да излезем от аудиториите. Лекции, упражнения и денят отишъл. Отделно присъствието беше задължително и ни брояха като ученици, иначе няма заверка и на изпит някой друг път. *** кът сме били гламави, учили сме да ни дойде акълът.

7

Щерю

преди 2 години

Тая на снимката в дясно от много учене направо заприличала на някъфф ***...

6

Иван

преди 2 години

И освен това се тригърват, хахаха.

5

Иван

преди 2 години

Намират си по колцентровете

4

Анонимен

преди 2 години

И какво всички до 70 г. трябва да ходим на училище за да ходим на работа ?! По-голяма глупост не бях чела.

3

Ако

преди 2 години

Всички имаха успешен бизнес, в БГ щеше да има 2 милиона ЕТ и 10000 еснафски задруги...

2

Научихме, че

преди 2 години

Радев щял да си сменя професията.

1

Муахаха

преди 2 години

да се хвалиш, че си фабрика за р0бе! а колко процента имат успешни собствени бизнеси и сами са си шефове?!