18

Спеца

преди 2 години

ББСи са стари *** !Какъв коварен номер скроиха на Иван Славков!От тогава и спорт и футбол вървим назад!

17

запетайката

преди 2 години

Абе, авторката на материала, български ли не знаете, английски ли... Какъв е този ужасен текст - на гугъл транслейт все едно е правен...

16

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбирам какво общо е имала принцесата с военновъздушните сили. Или вече и латинските букви са официални в българския език и кавичките не са необходими?

15

пияница мистик

преди 2 години

Виж ти, виж ти....тц-тц-тц. В какъв свят живеем. Все си мислех, че принцеса Даяна загина, защото шофьора и Анри Пол е карал пиян и с висока скорост Мерцедеса, та се заби в една колона и уби себе си, Даяна и любовника и арабин Доди ал Файед. А то какво излезе? Че всъщност журналиста Башир от BBC я е убил, като и е направил интервю 2 години по-рано :))) Е, време ми е и аз да повярвам в рептили, илюминати и че децата на елита ходят със специални маски, дето ги предпазват от кемтрейлс :)))

14

Handel

преди 2 години

На стринка с лабилна психика и водораслите и пречат. Да не беше се въргаляла с престъпници които се смятат за неприкосновени богове нищо нямаше да и се случи.

13

Щерю

преди 2 години

Принцеса Даяна станала жертва на "култура на експлоатация и неетични практики, които в крайна сметка са отнели живота й".- Бре! - А какво да кажат милиардите бедни работници, от чиято експлоатация и неетични практики над тях тънат в разкош царските *** по света?

12

Анонимен

преди 2 години

До 12Според синът и интервюто е лъжливо манипулирано, та ти защо реши с твоят интелект голям, че книгата казва пълната истина

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОт написаното от теб ясно личи ,че не си интелигентен и културен човек и че не знаеш нищо за живота на лейди Даяна. Съветвам те ,купи си една книга за нея и чети вместо да висиш и да си губиш времето в сайтове.Четете и мислете.

10

Анонимен

преди 2 години

От интервюто не личи Даянчето да е притеснена че грозния и мъж ходи с Камила . Съвсем между другото го казва , без да влага някакви чувства в думите си.А какво ли му е било на Чарлз ? Прислуга ... градинари ... конярчето ... гвардеец ... египтиянчето Доди ... и толкова влюбена в единия е решава да задържи детето, което днес им "разказва игрите" на Кралското семейство .Палавата Даяна ...

9

Анонимен

преди 2 години

Ах , че тя им е майка , какво се очаква да кажат, да я защитават , нормално е.

8

Анонимен

преди 2 години

И все пак не ми е ясно като е знаела за Камито още преди сватбата защо се жени за тоя грозник ама много грозен горкия. По любов явно.Набутват се за принцеси без да си дадат явно много сметка и после мамо ко стана.

7

Анонимен

преди 2 години

ИСТИНАТА е, че Даяна беше АГРЕСИВНО ИЗТЛАСКАНА ОТ СЕМЕЙСТВОТО ОТ КАМИЛА И ЧАЛЗ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!! Но сега заблуждават обществото - СЕГА, А НЕ ТОГАВА!

6

Вервам вииии...

преди 2 години

Аха.... Даяна я убили защото дала интервю за измамник журналист от ББС и казала че мъжът и спи с Камилата .....Да бе . Направо повервах .

5

Обективно

преди 2 години

И КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТ ТЕЗИ ФАЛШИВИ БАНКОВИ ИЗВЛЕЧЕНИЯ КЪМ ИСТИНАТА, А ИМЕННО, ЧЕ В БРАКА ИМ ИМА 3 ДУШИ!!! ЗНАЧИ ИСКАТ ДАЯНА ДА НЕ БЕ КАЗАЛА ИСТИНАТА!!! ЗАЩОТО СЕГА ИДВА КРАЛИЦА КАМИЛА....А ХА ХА ХА ! ЧИСТЕНЕ НА ИМИДЖ НА КАМИЛА. НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛЪЖА!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Акцентът пада върху фалшивите новини, които явно са практика в ВВС.

3

МИ6

преди 2 години

всичко точно по план! 90-те бяхме по-велики и от Мосад!!

2

ПроСоТо

преди 2 години

" Щуротии на кутии"!!!!...Даяна беше ликвидирана НЕ заради некакво си интервю,а за това,че си позволи връзка с египтянина!!!...Рижавия й грях и до сега е стряскащо царското семейство последствие...За това го изтласкаха "бавно и полека" от Кошера.."Короната" не прощава такива своеволия..

1

АнонимеН

преди 2 години

УБИЕЦА НА ДАЯНА УМРЯ!! ТЪЙ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА Я ОСТАВЯТ НА МИРА ДА ПОЧИВА В МИР!