22

neon7

преди 2 години

Ще гледате посред лято нова "ковид вълна" ,но от ваксинирани !

21

Додо

преди 2 години

Стига пропагандирахте биологичното оръжие и ваксинарския биотероризъм. Народа не е толкова *** и няма да се ваксинира. Ако щат не зелени, а пембени коридори да пуснат, нормалните хора няма да се подложат на този чудовищен експеримент с неясен, но със сигурност трагичен финал.

20

.

преди 2 години

Имунизираните или евтаназираните? Май сте допуснали грешка!

19

джъст -А- мен

преди 2 години

Боцнаха ме набързо и... както се вижда, все още съм жив и дишам тихо, кротко, споко; тъй че не виждам някакъв проблем с тази кампания, щото когато го направиш - вече може да се почувстваш като... свободен човек: имаш нужната тапия и Южното море те зове, да, така са нещата в живота, просто човек требе да е по-авангарден и да гледа перспективно!

18

Анонимен

преди 2 години

Догодина ваксинираните пак в Пирогов ще се лекуват от последиците от ваксините.______________________________________________________________________Лъжците като вас трябва да бъдат жигосвани, преди да бъдат изпратени в мините да вадят уранова руда с голи ръце.

17

Анонимен

преди 2 години

пишете в ютуб примерно magnet sticking vaccine spot ама четете и коментарите на хората отдолу също.Тема за размисъл ако не сте кофца:)

16

Мдам...

преди 2 години

Догодина ваксинираните пак в Пирогов ще се лекуват от последиците от ваксините. Само дето Балтов ще се поклаща на вятъра пред входа на болницата и гарваните ще му кълват очите.

15

Анонимен

преди 2 години

Генно модифицирани ваксини= неврологични,сърдечни,автоимунни заболявания за в бъдеще-близко и далечно

14

Иван

преди 2 години

Това, че тази медия заменя името на общоизвестния лирически герой, олицетворяващ утайката на българското общество със звездички е меко казано смехотворно.

13

Иван

преди 2 години

*** не спи, а нищи световните конспирации. *** е общак, но разбира перфектно принципа на действие на иРНК ваксините и плюе срещу тях.

12

Ваксини ли

преди 2 години

Ще видим след време.

11

Анонимен

преди 2 години

Спрете да наричате тази генномодифицираща терапия ваксина.

10

Ник

преди 2 години

ГМО организми. кръводарители могат ли да бъдат след иглата? тествайте ги за СПИН, както направиха в Австралия, да видим дали ще излязат "фалшиво" положителни и за това.

9

Анонимен

преди 2 години

Каква е необходимоста от тази масова ваксинация,която е обвързана със здравните фондове от които се състои разплащането за нея или социално-здравни за социално неосигурени като част от тях общо как в клинически пътеки,а тези фондове както се знае са вид инвеститори по необходимост заради кръгооборота и риска от несигурността в развитието,че още да се отнемат от тях средства необходими за развитието със съществуването им от съгласието на здравни органи,организации да се трупнат на фармацефтични.

8

Анонимен

преди 2 години

Насила искат да ти направят добро.. това не е било никога - това ще влезе в историята и след няколко години всичките, дето се боднаха, ще се зачудят толкова ли гламави са били.

7

Анонимен

преди 2 години

Страикър , ми бая хора познавам плюскат и никои не се гътна от настинка , виж странични болести от безпаричие и стрес от Инфаркт бол.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5 Не се мъчи да мислиш

5

Striker

преди 2 години

Еми щом цяла година акъла ти не го подбира, че здравето е по-важно от плюскането в извънредна ситуация като тази...Няма смисъл да се напъваш:))) Няма и да го разбереш. Иначе да, беше сравнително спокойно, *** ги нямаше и сума ти приятели смогнаха да се ваксинират.

4

Анонимен

преди 2 години

Не че и в другите дни е много умно.

3

Анонимен

преди 2 години

До 2Е, чак пък опашка. Не вярвайте, че има 1 милон инжектирани в България. Това е част от пропагандата.