19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19По скоро акъл ти липсва. Служебния финансов министър каза сутринта, че бюджета е балансиран, данъчните приходи се преизпълняват и няма нужда от емитиране на дълг. Та.... Неее, важно е какво льотчика казва. Тое е истината от последна инстанция!

18

Анонимен

преди 3 години

Перачи на пери дават ум.

17

Анонимен

преди 3 години

нещата са злееееее и ще става по-зле

16

Анонимен

преди 3 години

Не е добре и се вужда от бюджета където липсват няколко милиарда.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз пък бих казал обратното. Нали без дебелия ромски бидон от село Банкя щяхме да загинем и дори Вселената щеше да свърши?Явно можем и без тьпанapcките му изяви всеки божи ден!

14

Анонимен

преди 3 години

Е нали Бойко беше съсипал държавата,па я оставил без пари,па иконимаката се била скапала,ама сега видиш ли щото от 1 седмица има правителство на Рундю и икономиката вече била добре с шанс за още по-добре,само че както е известно на всички дойдат ли социалистите-комунисти всичко се скапва - и икономика и банки и държавата и въобще всичко отива на майна си Райна.

13

Анонимен

преди 3 години

...докато БСП/ДС и компания, не яхнал държавата.

12

Румбата

преди 3 години

Ние здравите сили взехме властта и нещата започнаха да се оправят. За нас разбира се.

11

Life или жизнь

преди 3 години

Милиционерче............онзи с прякор на зеленчук, подари 3 млрд. $$$$ на руските *** и сега, ти гузно замиташ всичко под килима, докато разпределяш бакшишите в оFFшорките. Но скоро онази с Косата ще дойде и за теб. За руснаците, човешкият живот е нищо.

10

Анонимен

преди 3 години

По данни на служебния министър Асен Василев през 2020 година са дадени 15.8 млрд лева на частни компании. Справка показала, че 7 фирми са получили общо 3.4 млрд. лева През тази година до края на април 3 фирми са получили близо 1.3 млрд. лв., обяви той на пресконференция. Справката е показа също, че от 2017 до 2020 г. НАП на основание 10-годишен давностен срок е отписала над 10 млрд. лева. Към момента не са събрани общо 9.9 млрд. лв. от тях. Най-големият длъжник дължи 161.6 млн. лв.

9

Handel

преди 3 години

О, да - и тоя се обади от коневръза. Икономиката за него била добре и ставала още по-добре.

8

само напомням

преди 3 години

2008 год.БВП 58 млрд.лв.,2020 124 млрд.лв.за 10 год.повече от 2 пъти увеличен,дано комунистите начело с Радев го увеличат,А ДАНО но НА ДАЛИ,жална ни майка с тия злобни хора начело.

7

Анонимен

преди 3 години

Иска да каче ЕС печата евро от машината и дава милостиня, това ако е силна икономика.

6

Ало Ваню

преди 3 години

Емиле!!!? Колко рубли взе за тези глупости!?! И да ти напомня, че и брат ти е Цветарка.

5

Дъно

преди 3 години

Икономиката върви добре - куцото пиле е успяло да продаде фурмите на печалба. Всичко изпофалира и изпозатвори, обаче икономиката вървяла добре. Въпреки очакваните евраци за възстановяване, последното управление, включително и на здравната криза, е пълна катастрофа.

4

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Абе на нали се апартамент в който да вкарани 20 милиона за без пари. От 30 години ги разправяш тия5000 лева минимала заплата И по 10 апаета за всеки оцелял. За ромите по 15 и по две македонки за разплод

3

Финансист

преди 3 години

Хърсев, нещастнико. За да се актуализа бюджета трябва да има депутати, които да го гласуват. Ти не знаеш ли, че бившите депутати от 45 НС сега са безработни и си търсят работа в бюрата по труда ! Такина като Данмо Ментата, Христо Бисеров, Слави Трифонов, Мая Манолова, Татяна Дончева и останалите политици. Политиците са в голям криза, както и икономистите като теб !

2

И като се събудиш...

преди 3 години

Верни са преценките на Хърсев, нооо...За една нормална държава, а за тая с обръчите от фирми, задлъжнели веч до Бога-не!Бизнеса няма нужда от стимули(банките и без това го стимулират), а от това да не го ЗАБЕЛЯЗВАТ, подслушват и рекетират.Последните комедии, показват, че "бизнеса" е зает с невъзвращаеми вложения по "смели" проекти, целящи да замажат очите на акционерите, които пък по веригата замазват очите на техните вложители.Др. Хърсев, моля те,без екстремни спортове !След Каролев...!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Хърси много заслабна бе брат?Ама като те слушам и умствено, и умственооо...