37

Случаен минувач

преди 2 години

Ето един виц.Бият се Моше и Ахмед. Моше стреля с танк, Ахмед стреля с картечница. По едно време Ахмед спира да стреля. Моше се подава от танка и се провиква: - Защо спря да стреляш, бе? - Ами свърших патроните - отговаря Ахмед. - Няма проблем, ще ти продам малко!

36

Анонимен

преди 2 години

Горките хора!

35

Анонимна

преди 2 години

От край време палестинската кауза е да унищожи държавата Израел, а не да създаде палестинска такава. Газа е показно доказателство - от 2005 няма нито един евреин там, вместо да използват милиардите на света и да напревят втори Сингапур, вложиха всичко в ракети. Е, хак да им е.

34

Българин

преди 2 години

Винаги с Израел!

33

я по-грамотно!

преди 2 години

анклав е територия на държава оградена от всички страни от територията на друга държава.

32

Анонимен

преди 2 години

Израел е много внимателен стях преди да направят удар съобщават на собственика на сградата че след два часа ще я съборят защото се ползва и за воени цели. същата сграда ще я има смо след година и по модерна построена с пари от Европейския Саюз

31

Анонимен

преди 2 години

Палестинците са като нашите роми само искат Европейския Саюз е време да спре тази огромна помощ над милиярд евро

30

Щерю

преди 2 години

Евреите държат контрола и парите, и обичат, обичат, ама се пръскат от любов към палестинците - обичат ги, като фашистки надзирател концлагеристи. Това е да живееш в 41-километровата Ивица Газа...

29

ЛУ55

преди 2 години

Прав е #9 - храни 🐕 да те хапе!!! Хамас живеят в средновековието - САЩ и другите да престанат да им пълнят гушите с милиарди и ще се оправи всичко! И към редактора на Dnes bg - статията е пълна с грешки, дори и превод - Вие сте длъжен да направите корекции!

28

Анонимен

преди 2 години

Всички терористи са страхливци. Не случайно се крият зад деца и жени. Ако са мъже, нека излязат и се бият като мъже, а не да правят курветизъм и иширети. Не случайно са таргет #1 на демократичните сили. И ще ги трепем дотогава, докато мърдат.

27

Леша

преди 2 години

Какво е да живееш в 41-километровата Ивица Газа? ------- Не ми пука, нас нормалните, това не ни интересува.

26

Веско

преди 2 години

Още в първото изречение, като сте написали "анклав", става чсно, че ще е някаква манипулация дописката!

25

Анонимен

преди 2 години

Справедливост за Газа

24

Койчо

преди 2 години

Малее... кЪв ферман сте изтипосали. Ако така ни уведомявахте за случващото се в Донбас през последнитв 6....ШЕСТ години....Ей, цена нямаше да имате. ... А сега само неприятно усещане за чистоплътността ВИ, ***..

23

Анонимен

преди 2 години

До : номер 21 (Трезво)Прав си по много параметри, ама руснаците също са богати на петрол пък са бедни!Защо? Тоест, да поясня - има много богати руснсци. И те са наистина богати като арабски шейхове, и то именно заради петрола.Ама са малко като процент.Много повече руснаци тънат в мизерия, и не могат да си позволят почивка в чужбина, дори в Крим (който вече се води формално руски).

22

Анонимен

преди 2 години

Израел може да е окупатор, но палестинците са мега зле. Само си причиняват лошия живот. Много ясно, че военната машина ще ги смаже. Нарочно провокират удари, за да има повод евреите да бомбардират и да умират невинни хора. Това е единствената цел на терористите от Хамас.

21

Анонимен

преди 2 години

"Ракетите повреждат електропровода"."Спирането на тока е ежедневие в Газа".Ми то и в България при Жан Виденов имахме режим на тока.И то без да сме били във война с никого!Ама и при бай Тошо, в НРБ, когато живеех при баба и дядо на село, също често спираха тока!И пак нямаше война!ЗАЩО???

20

Handel

преди 2 години

Тъй като повечето тук са заслепени от либерастката пропаганда, обяснявам - палестинците в Газа имат значително по-голям доход на глава от населението от българите благодарение на милиардите долари, които всяка години им подаряват САЩ и ЕС. Дребните проблеми обаче са че по-голямата част от тези милиарди отиват в Иран като заплащане на доставеното оръжие, взрив и ракети, и по-голямата част от остатъка потъва в сметките на шефовете на Хамас и другите подобни.

19

Анонимен

преди 2 години

Евреите са построили Палестинско гето, по модела на Варшавското гето.

18

Трезво

преди 2 години

Каквото и да си говорим,арабеска са мързеливо племе,без изключения.Богатите държави като ОАЕ,Катар,Кувейт и други имат висок стандарт благодарение на петрола.За работа се използват бели хора с възможности.Бедните на петрол държави са обречени,от една страна липса на петрол и от друга мързелът...И ги избива на дивотия...