75

Анонимен

преди 2 години

Валерката колко патриотични кинти натрупа за 4 години?

74

Анонимен

преди 2 години

Какъв патриот си ти, България я направихте един голям картел. Бойко е казал на Меркел: каквото кажеш ще ти го изпълня, само ме остави тихичко и кротичко да си крада българите, аз знам как да им замазвам очите - с магистрали от наши фирми. Вундабa!

73

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Марешки бе?!Къде е нали е осъден и трябва да е в затвора?!Прибраха ли го какво стана?!Сега ще има ли билбордове за тези избори,на които да се прегръщат с Валери?!

72

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТЯТ НА БОКО ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЕНЕРГИЙНАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ.БОКО ИМ ВРЪТНА КРАНЧЕТО НА ПАРИТЕ ОТ РУСИЯ!

71

Анонимен

преди 2 години

Манолова е руски агент, обучена в Москва и работеща срещу България.Забравихте ли Костинбродската афера-престъпление според изборното право, лъжи,инсинуации, пропаганда в деня преди изборите. Впоследствие всичко което "сензационно разкри"се оказа АБСОЛЮТНА ЛЪЖА. Тя самата дори го призна, но прос*танците и *** продължават да и се хващат на лъжите.

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя и оня пиянката Джамбазки, връшаха бабичките от границата да не идват да гласуват,въпреки,че гласуваха закон който прави гласуването задължително и те имат същите лични карти като нас!А преди тези избори пак Валери се изказа,че който иска да гласува да се върне в България за да гласува.Пак ли ходи ги посреща?На летището ли?На границата ли?За нищо не стават нито ВМРО,нито НФСБ,нито Атака!Абсолютни некадърници!Никакви патриоти не са!

69

Валери е пич..

преди 2 години

...ИМА СИ И ТЕЛЕВИЗИЯ!ТОВА МУ ЛИПСВАШЕ НА ГЕРБ!!!ТОВА използваха и въшкарите от улицата....липсата пропаганда на направеното от ГЕРБ!

68

Ами че тя

преди 2 години

Манолова така си работи. Докато беше омбусман такъв шум вдигна за сметките на топлофикация и за частните изпълнители обаче само слухове и много приказки. Нищо конкретно не направи за да реши проблема на законово ниво. Това е Мая - еднин жълт вестник - слухове, истини и лъжи омесени така, че да се обезмисли всякакво търсене на истината.

67

Анонимен

преди 2 години

Изтъркани номера. Да влязат в Парламента и да подкрепят с гласове определени хора. Точно от този ми се гади. Нямат грам самоуважение. Не видяха ли, че не са желани от народа. Смешници жалки и алчни. Нали е бизнесмен. Я да го видим как ще си прави бизнеса, когато не е в Парламента!!!!?????

66

Анонимен

преди 2 години

Патреoт е, душа дава.. душата на народа.

65

Иво Андонов

преди 2 години

Черепа и Иво Андонов от Национална Лотария, ще съдят държавата в Страсбург за много мнооого пари.Сега ние трябва да им ги връщаме, защото тоя на снимката и неговите другарчета разсипаха държавата.

64

Анонимен

преди 2 години

Ти и шкембе воеводата сте съУчастници в гиганстко престъпление с особено тежък характер.Подкрепяли тиранията на Боко ***, тафиканта и измамника на ОПГ ГЕРБ, ФИНАНСИРАНО НЕЗКОННО ОТ ГЕРМАНСКИ ФОНДАЦИИ.ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е МАЛКО!

63

Анонимен

преди 2 години

ахахахахахах тия пак се събраха глад майка

62

СМЕХ....

преди 2 години

Страх ли ви е от ВМРО...ТА ГО ПСУВАТЕ ТОЛКОВА.... хо,ха,хааа....

61

Шишко

преди 2 години

Шкембе-Воеводата с досието в ДС, не можа ли да се дотъркаля и той до студиото?

60

Анонимен

преди 2 години

Далавери Симеонов започна да се спичa серизно!!! Знае че ако не се докопат до властта го чака затвор!!

59

БОЕЦ

преди 2 години

Чичкото от БОЕЦ вчера каза, че скоро ще ги вкарва в затвора. Вече се "започвало".

58

Анонимен

преди 2 години

Моля ви се днес.бг, показвайте колкото се може повече често Симеонов, защото мотивира протестния вот!

57

Голям Мачо

преди 2 години

Големия мачо, не е излизал от дома си вече половин година. Това нормално ли е?От какво го е страх? Какво толкова е сторил? Нещо не му е чиста работата.

56

нещо смръщен

преди 2 години

Нещо кафяво ли е ял