26

...

преди 2 години

За билогията, браво на толкова много ддеца. Извинявайте ама философия 4000+, география 4000+. Събрани тези, явилите се по практически науки математика, физика и химия не правят колкото философите и геогафите. И друго не мога да разбера. Как пък тук Ай Ти до Ай Ти? Нищо против вас, ама има и други доста по- престижни професии от писането *** програмки на компютъра и създаващи много повече НУЖНИ блага на човечеството и допринесли за прогреса. Дори столът, на който цял ден седите не е ваше дело.

25

Калашников

преди 2 години

Нямаше нито един от *** в стаята с маска на носа, всички на брадата. Половината подсмърчаха. Маската им пречела да мислят. Ще пречи, като мислят сигурно за пръв път. Зомбирани промити мозъци. И не, не са деца. Човек, който се трака, пафка, шмърка и порка от 13 годишен, отдавна не е дете.

24

Родител

преди 2 години

До АнонименГрозно обобщение. Детето ми завършва и ще кандидатства с максимален бал в СУ информатика. Не очаква да го научат на нещо повече от това, което знае, но е достатъчно грамотно и знаещо да си пише името. Във вашата компания обаче едва ли ще кандидатства, защото явно към друг таргет се целите. Предполагам и условията, които предлагате не са като за знаещи и можещи. Е няма как да ги намерите грамотни тогава. Има достатъчно умни и кадърни деца, които остават да учат и да се развиват тук.

23

Хо-хо

преди 2 години

Вие, предните поколения защото сте по-добри от нас... та затова държавата е на този хал, защото вие сте се погрижили. Затова бягаме, защото когато е било вашето време, вие не сте направили абсолютно нищо, за да се промени обстановката тук.

22

до 23

преди 2 години

Не е злоба, а самата истина, жалко или не това е . 90% от тези сега деца ще станат точно такива за голямо съжаление, тези матури и изпити са апропо, дейност да се отчита. Виж учениците от 12 годишни пият пушат трева и се друсат с амфетамини и това са факти, а не измислици...чуй музиката която слушат и виж филмите, които гледат. А най-жалкото, е че нямат кауза и изобщо никаква идея за бъдещето им. Истината боли, но това не я прави по-малко истина.

21

Анонимен

преди 2 години

Голяма злоба, голямо чудо! Какво са ви направили тези деца? Наричате ги ягодоберачи, болногледачи и т.н.? Чуждопоклоници? Защоти збаят език? Сериозно? С тази злоба не виждам защо да остана в България. Та това са деца бе хора! Нашите деца!

20

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от тази матура.

19

Анонимен

преди 2 години

1987-*** съм роден, на времето влязох с 5.65 по математика ПОСЛЕДЕН на първо класиране информатика в СУ. ПОСЛЕДЕН с 5.65 и диплома 6.00. Завърших без никакви усилия и интерес (много, много слаби курсове и преподаватели), после отидох за 2 години в САЩ (магистратура) и научих колкото за 25 години в СУ нямаше да науча. Бързо си намерих отлично платена (в момента 10к++ лв. работа у нас и редовно водя интервюта). Често търсим хора без опит. Ами, накратко името не могат да си напишат.

18

Това е

преди 2 години

Електората на Радефффф и Манолова в действие

17

Ddt

преди 2 години

Че те да пишат могат ли?!

16

Дзъ

преди 2 години

Успех на децата! Пожелавам на всички да изкарат шестици или там квото е максимално. Така или иначе нЕма никакво значение за реализацията на живота им в Бг. Радост да има - това е по-важно. Хайде успееееех!

15

За 15

преди 2 години

Да като *** за зеле не става от тех така викате, че е по добре :) Бг работодатели отдавна няма, всичките са слуги на европа, явно и това не знаеш, сигурно си касиерка в Лидъл и си мислиш, че е Бг работодател оти е у Надежда 2 ! Хахахахахха

14

До 14

преди 2 години

Висшисти също берът ягодки и сменят памперси :) Образованието в България е само на хартия, манталитета ни е основната сила движеща свещенната ни простотаа.

13

До 13 Елза

преди 2 години

По добре берачи и мивчи в чужбина отколкото роби на бегеработодатели и платениГендарТролове

12

Анонимен

преди 2 години

Назавършили средно даже се мъчат да тролят тука ! Добре, че сте се научили поне да пускате готови коментари.

11

Елза

преди 2 години

Бъдещите берачи на ягоди в англия и болногледачи в германия са на матура!

10

една българка

преди 2 години

А ти от кои си?

9

Браво

преди 2 години

Електората на Слави и Мая Манолова ли е това?

8

Хехе

преди 2 години

Чалгарчета и наркоманчета

7

malart

преди 2 години

Осигурихме ли по две -т ри ролки тоалетна хартия за тоалетните в училищата за матурите или пак ще го караме по старому, т.е. за камери пари има, но за хартия няма